Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG vs Samsung! Melyik jobb...

LG vs Samsung! Melyik jobb telefongyártó?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 22:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tesómnak is volt LG KP 500-A szó szerint ütni kellett hogy érzékeljen valamit. A LOL-os emberkének üzenem tanuljon meg írni és fogalmazni. 17/L
2011. aug. 10. 12:33
 12/20 anonim ***** válasza:

12:33: Az írásomban nem volt semmilyen nyelvtani vagy fogalmazási hiba. Szimpla abbreviációt alkalmaztam, mert egyszerűen nem érdemel tartalmasabb reflektálást a finn gyártós kijelentés... Tehát szemantikailag is helyénvaló volt a dolog, hisz ostobaság lenne azt állítani, hogy a Nokia ma versenyképes.

LG KP500-as telefonom nekem is volt egy évig. Azért "nehéz" nyomkorászni, mer' rezisztív a kijelzője és nem azért mert rossz érintőképernyőt gyártott az LG (szimplán más technológia). Minden rezisztív ilyen... Minden Nokia meg olyan, amilyen... Egy trágya, fekália...

Szvsz neked is kiállíthatják a diliflepnit.

17/F

2011. aug. 13. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Senkit sem érdekel a kijelentésed,illetve engem a piaci helyzet sem érdekel. A minőséget nézem! Egy cseppet sem érdekel az op.rendszer sem mert arra ott a számítógép,nokia 5530-am van közel 2,5 éve és semmi baja sincs.
2011. aug. 14. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

17:38:

Akkor neked itt nincs semmi keresnivalód! Menjél vissza Barbie babázni!

2011. aug. 14. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

"Egy cseppet sem érdekel az op.rendszer sem mert arra ott a számítógép"

Haha, szánalmas drágám... hahahahahah Ez kva naagy:DDDDD

Egyébként a "hogy" elé vesszőt szoktunk rakni, a vesszők után pedig szóközt; valamint az elég durva, hogy egyesek nem érzik az utalószó hiányát. Ennyit a helyesírásról.

A Commodore64 is stabil rendszer volt, akkor miért nem azt használod?

Marketingtudásod zéró, a minőségérzeted fals információkat generál, nem tudod mi az, hogy operációs rendszer, nem vagy jártas a telefonokban, nem tudod mi az, hogy stabil/instabil rendszer, nem tudsz érvelni, nem tudod, hogy miről nem tudsz érvelni, hülye vagy. Röviden ennyi.

cs

2011. aug. 14. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon kemény vagy te utolsó,azt hiszed most vagány vagy -.-. Biztos valami nagy kocka lehetsz akinek még a barátnőjét is windowsnak, vagy wownak hívják :D
2011. aug. 14. 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:

.xD előző

Amúgy a Nokia szerintem is egy tonna trágya...Ha kapnék egy Nokiát akkor egyből töréstesztet végeznék rajta,vagy ha drága akkor beadom a zaciba

2011. aug. 14. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:

20:07:

Maradjunk annyiban, hogy rendelkezem a kockák -nem is gondolnád menynire hasznos- tudásával, amire büszke is vagyok:) Egyébként nem a köznyelvi szinten emlegetett kocka vagyok... Pl egy játék sincs a gépemen (és online sem játszom) De mindegy, nem is kell mentegetőznöm...

Gondoltam, hogy kínodban valami személyi jellegű "ítélkezéssel" fogsz visszavágni D

2011. aug. 15. 01:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem te olyan 35 lehetsz :D hiába írtad oda hogy 17
2011. aug. 15. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez jól esett. Köszi.
2011. aug. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!