LG vs Samsung! Melyik jobb telefongyártó?
12:33: Az írásomban nem volt semmilyen nyelvtani vagy fogalmazási hiba. Szimpla abbreviációt alkalmaztam, mert egyszerűen nem érdemel tartalmasabb reflektálást a finn gyártós kijelentés... Tehát szemantikailag is helyénvaló volt a dolog, hisz ostobaság lenne azt állítani, hogy a Nokia ma versenyképes.
LG KP500-as telefonom nekem is volt egy évig. Azért "nehéz" nyomkorászni, mer' rezisztív a kijelzője és nem azért mert rossz érintőképernyőt gyártott az LG (szimplán más technológia). Minden rezisztív ilyen... Minden Nokia meg olyan, amilyen... Egy trágya, fekália...
Szvsz neked is kiállíthatják a diliflepnit.
17/F
17:38:
Akkor neked itt nincs semmi keresnivalód! Menjél vissza Barbie babázni!
"Egy cseppet sem érdekel az op.rendszer sem mert arra ott a számítógép"
Haha, szánalmas drágám... hahahahahah Ez kva naagy:DDDDD
Egyébként a "hogy" elé vesszőt szoktunk rakni, a vesszők után pedig szóközt; valamint az elég durva, hogy egyesek nem érzik az utalószó hiányát. Ennyit a helyesírásról.
A Commodore64 is stabil rendszer volt, akkor miért nem azt használod?
Marketingtudásod zéró, a minőségérzeted fals információkat generál, nem tudod mi az, hogy operációs rendszer, nem vagy jártas a telefonokban, nem tudod mi az, hogy stabil/instabil rendszer, nem tudsz érvelni, nem tudod, hogy miről nem tudsz érvelni, hülye vagy. Röviden ennyi.
cs
.xD előző
Amúgy a Nokia szerintem is egy tonna trágya...Ha kapnék egy Nokiát akkor egyből töréstesztet végeznék rajta,vagy ha drága akkor beadom a zaciba
20:07:
Maradjunk annyiban, hogy rendelkezem a kockák -nem is gondolnád menynire hasznos- tudásával, amire büszke is vagyok:) Egyébként nem a köznyelvi szinten emlegetett kocka vagyok... Pl egy játék sincs a gépemen (és online sem játszom) De mindegy, nem is kell mentegetőznöm...
Gondoltam, hogy kínodban valami személyi jellegű "ítélkezéssel" fogsz visszavágni D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!