LG vs Samsung! Melyik jobb telefongyártó?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 22:55
1/20 anonim válasza:
LG nagyon az újítások híve (Első érintőképernyős telefon, első átlátszóbillentyűzetes telefon, első kétmagos processzorra ellátott telefon, első 3D kijelzőjű telefon) a Samsung pedig jól hajtja a saját malmára a vizet. GS2-vel ők vezetik a piacot.
3/20 anonim válasza:
De most komolyan. Mitől olyan jók a Nokiák? Objektív ember nem mondja a Nokiát mint legjobb telefongyártót
4/20 anonim válasza:
Samsung, az LG-k sokszor lassúak.
6/20 anonim válasza:
A Világ legelső érintőképernyős telefonja az IBM Simon. Utána lehet nézni ;).
Szerintem Samsung. Nokia semmiképp mivel csőd szélén van a symbian meg ósdi.
7/20 anonim válasza:
Mindig azt nézem a telefonokba hogy mennyit bír nem az op.rendszert,ezért mondtam a nokiát LG,SAMSUNG telóm is volt már de egyik sem bírta addig mint egy nokia.
8/20 anonim válasza:
re nokiás emberke hahaDD dzsászt loOOOOllllll
9/20 anonim válasza:
Szerintem is a Nokia a legjobb. Objektív ember igenis a Nokiát mondja a legjobb telefongyártónak. Egyrészt megbízható, normális, erős anyagokból gyártják (nem úgy mint a SE-t,pl.) Stabil rendszer van rajta (symbian 40, 60). Az érintőképernyős fajtánál, az LG-nél ütőképernyősről beszélhetünk csak (nehezen érzékel), a Samsungnál, meg hamar elszaródnak... röviden ennyi. De a kettő közül (LG, Sam.) inkább a Samsungot ajánlanám. Hidd el tudom mit beszélek!
10/20 anonim válasza:
A Sony Ericson is a top gyártók közé tartozik,most is nagyon jó mobilokat gyárt,pont mint régen.A Symbian elavult,lassú.A Samsung pedig vezeti a piacot az S2-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!