Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó egy 12 éves...

Szerintetek jó egy 12 éves fiunak egy vodafone 541?

Figyelt kérdés
:P
2011. aug. 9. 10:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez a telefon tökéletes neki. Azért egy telefon szerintem mindenképp kell egy mai gyereknek, mert ma már elvárható hogy elérhető legyen 1 gyerek. Főleg ha a szülő mindíg elengedi valahova, nem árt tudni hogy hol van a gyerek.
2011. aug. 19. 12:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Nemtom,miért nem lehet egy 12 évesnek telója -.-"

13 vagyok Androidos telóm van,haveromnak SGS 2 és ő is 13.

2011. aug. 19. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:

sgs 2 13 éves kis szarosnak? az kemény! XDDD

biztos gazdagok a szülei és nem tudnak mitcsinálni a pénzükel!!!

2011. aug. 19. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Na jó,az SGS2 az szerintem is sok,de azért Vodafone mobil...Akkor már 845
2011. aug. 19. 14:51
 15/21 Kovács János Balázs ***** válasza:

Kedves előttem szóló! Ha nem javasoltuk előtted a SE Xperia X12-t akkor te mért javasolsz ilyen drága telót. Valószínű az édesanyának nincs 120000 Ft-ja egy telefonra.

Én szerintem a Samsung Star II vagy talán még a Samsung Galaxy Mini. Saturnban 29990.- ért kapni lehet. A Star kb 3-4 ezerrel olcsóbb akkor már Galaxy Mini! Az még nem túl drága egy gyereknek.

Legyen mobilja nyugodtan egy 12 évesnek csak ne százezres!

Nyílván ha mondjuk 7-8 éves gyerekről lenne szó akkor én sem javasolnám neki a telefon vételét.

2011. aug. 19. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:

jabocs sok 10-11 éves iPhone 4esekkel meg Galaxy S IIesekkel rohangálnak...

szerintem egy 12 évesenek talán Samsung Galaxy Mini vagy Galaxy 3 ;)

2011. aug. 19. 15:11
 17/21 Kovács János Balázs ***** válasza:
Bocs! Az előző oldal végén utolsónak szólónak szántam, csak 12 órája melózom.
2011. aug. 19. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyébként -érdekes lesz, amit írok- szerintem ma már nagyon kevésnek bizonyul az 541... Akkor inkább kapjon egy LG KP500-at/T300 Wink-et/KP501-et vagy Samsung s5230 Star-t /Corby-t/!s5260 Star II!-t. Én meg tudom érteni a fiad. Ma már sok gyerek androidos készülékkel, iPhone-nal szaladgál már 11-12 évesen. És bármily meglepő, nagy részük ki is használja a bennük rejlő lehetőséget. Sokuk szerintem jobban is, mint némelyik felnőtt. Már filmeket/zenéket szednek le, torrenteznek, sokat fényképeznek, Facebookoznak, stbstb. Szóval, szerintem az lenne az alapvető kritérium, ha telefont vennék a gyerekemnek, hogy legalább wifi legyen benne és ha nem is kapacitív, de egy működőképes rezisztív érintőképernyő legyen benne.

Ezek a gyerekek már az információs korban nőttek fel, ezt igénylik, ez a társadalmi sztenderd.

Szóval, ha jót akarsz neki, akkor legalább wifi-s telefont vegyél neki: Samsung S5260 Star II (független: 22353 Ft), Samsung GT-S5620 Monte (23 224 Ft)

Itt vannak az érintőképernyős, wifi-s telefonok:

[link]

2011. aug. 19. 15:25
 19/21 anonim ***** válasza:

2. 15:11: jaAaj csak hülyültem... egyesek mennyire nem értik a viccet...

1. 15:11: én is ezen a véleményen vagyok!!! Galaxy Mini/Galaxy 3/ !Xperia x8! --->lealább legyen benne gpu!!!

Én egy X8-at teljesen el tudok képzelni egy ilyen korúnak. Ennél nagyobb tudásút nem érdemes.

[link]

2011. aug. 19. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Én nem vitatkozok azért, hogy kell-e 12 éves gyereknek mobiltelefon, de akkor, max. 5e Ft-osat kell nézni!

Az olcsó érintőképernyősek nem eléggé jók, csak a baj van velük, mondom én, aki egy V845-öt használ (és 26 vagyok).

Ilyenkor nem a legújabbat, nem a legdrágábbat, menőbbet kell nézni (nem divatból kell venni telefont), hanem azt, hogy elérhető legyen az ember (na jó, nem tanóra alatt, mert az is más, de hát nem tudok olyan suliról, ami a tanóra előtt beszedik a telót és a végén visszaadják). 12 évesnél (is) fontos az, hogy jobban állja az ütéseket, illetve a cseppállóság (és a többi). Vodánál is vannak ilyen olcsó telefonok, amik megteszik.

Ha jobbat akar, akkor dolgozzon meg érte! Becsülje is meg azt, amit kap!

2011. aug. 19. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!