elég ez! majd késöbb pár év(4-5 év) mulva már kaphat egy sokkal komolyabbat is!
2011. aug. 9. 10:22
2/21 anonim válasza:
jó
2011. aug. 9. 10:25
3/21 anonim válasza:
Én nem adnék 12 évesnek telefont.
2011. aug. 9. 10:28
4/21 anonim válasza:
12 évesnek nem kéne telefon. Én akkor kaptam telefont mikor középiskolába mentem, sőt nálunk szinte mindenki akkor kapott csak. Na mindegy ha annyira akarsz neki venni és érintőset, akkor én inkább a Samsung champet ajánlanám... de amúgy elég lenne egy nagyon olcsó sima samsung is gombos, ami csak hívásra jó.. na mindegy ez már nem az én világom :D
2011. aug. 9. 11:28
5/21 anonim válasza:
ja meg igen a vodafone 541 szerintem kicsit nőies meg eléggé gagyi.
2011. aug. 9. 11:28
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem szeretném elkényesztetni ő Sony Ericcson xperia x12 akart de nem engedtem neki
2011. aug. 9. 12:08
7/21 anonim válasza:
x12? komoly? uristen! az méregdrága! az nem gyereknek valo! de egyáltalán nem! azt még sok felnött se tudja kihasználni!
gyerek meg...
jó lesz neki ez a voda!!!
2011. aug. 9. 13:17
8/21 anonim válasza:
Nem ! 12 éves gyereknek én telefont nem adnék!
2011. aug. 10. 20:28
9/21 anonim válasza:
Am ilyen kérdés már egyszer volt(csak akkor nem érkezett enyi negatív kritika,hogy egy 12 évesnek minek telefon?!):D
Samsung star II ! Olcsó,jó, egy tininek megfelel pont(ha meg nem zártrendszerű kell,hanem androidos, nagy a kíál, nézz mást)! Vodafone-nál ne vegyél semmit(Főleg ezt a hulladékot ne!!!), ink a djuicénél. 20ft-ért hívhat bárkit, olcsók a telefonok, jobb a választék, neki van kitalálva.
Egy 12 évesnek már való telefon, én is akkor kaptam. Főleg praktikus is, ha valami történik vele és fel kell hívnia a szüleit stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!