Hogy lehet nokia n8-ra a PR 1.2-es Op. Rendszert letölteni?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltam a szoftverfrissítésbe is de azt mondja a legújabbat használom meg hogy nincs elérhető frissítés és mindenhol láttam hogy már május óta elérhető. Nem tudom hogy ez segít de a telefon is kb május után lett meg de gyárilag sincs rajta. Az érdekelne hogy nem lehetne-e a pc-vel letölteni majd átrakni a telefonra? Bármilyen segítség jól jönne. Előre is kösz2011. aug. 9. 01:08
1/1 anonim válasza:
Maga az új verzió elérhető, vagy a telódra való frissítés? Mert a kettő nagyon nem egy időben érkezik! (amúgy a symbian frissítése ratyi) Ha lesz új verzió a telódra, a program tudni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!