Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudnék letölteni egy...

Honnan tudnék letölteni egy 240*400 android op rendszert?

Figyelt kérdés
Samsung star 2-re rá tennék egyet, csináltam már ilyet, csak egy filet nem találok hozzá a googlen.... Tehát egy linket szeretnék nem olyat hogy ne csináld mer nem jó rá...
2011. okt. 8. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Viccels Cousin? :-)
2011. okt. 8. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Ez olyan mintha a mikrón akarnál windows futtatni. Nem fog menni.
2011. okt. 8. 16:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Mosdtam hogy csak egy kib@szott op rendszer szueretnék nem ilyenb okoskodást!
2011. okt. 8. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:

dehát ilyen dolog nem létezik! ha tetszik a válasz ha nem. a lényeg hogy a te telefonod hardveresen nem is tudná futtatni, mert ahhoz gyenge.

android vagy ios témát na azt már lehet rá tenni, hogy úgy nézzen ki mintha. de hidd el hogy ez képtelenség.

2011. okt. 8. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
a másik hogy ilyen paraszt bunkó stílusban miért is várod hogy bárki segítsen?
2011. okt. 8. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:

nesze link:

[link]

2011. okt. 8. 17:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy bunkó voltam, csak már megírtam a kérdéshez hogy én csak egy op rendszert szeretnék, tudom hogy kb 300mhz-s a procija az androidhoz meg 600 a minimum, de csak hülyeségből akarom rárakni.
2011. okt. 8. 18:46
 8/12 anonim ***** válasza:

semmi gond.

és hangsúlyozom hogy értem a vágyadat, de még poénból sem lehet rárakni:

1. mert nem vicces

2. te magad is tudod a min. hardveres feltételeket

3. senki sem csinálta még meg mert nem lehet. egy zárt oprendszer nélküli (csupán touchwiz felülettel rendelkező) telefon semmilyen módon nem ad erre lehetőséget.

2011. okt. 8. 19:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem unatkozok, csak haverom kérte hogy rakjuk fel. Átmentem hozzá és akkor mondta hogy még ő sem tudja hogy kell. Am csináltam már ilyet a samsung galaxy-mal azt hittem hasonló képpen kell.
2011. okt. 8. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem cseszdmeg de ha továbbra is úgy beszélsz mint az elején előbb-utóbb megtalál valaki és kiveri a fogaidat. Nem lehet rárakni sehogyan sem ahogyan írtam mielőtt átmentél vadparasztba. Galaxyra rárakni más mert az alapból androidos teló, míg egy zárt os-ű égetett romos valamin nem fogod tudni kicserélni.
2011. okt. 9. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!