Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x10 mini pro-mat...

Xperia x10 mini pro-mat süssem ki elsőre?

Figyelt kérdés
régebben már volt és akk nemsütöttem ki és semmi baja nemvolt viszont boltba aztmondták h elsőre 16óráig hagyjam töltőn (régebben 12órát mondtak). szerintetek muszáj/célszerü ezt megcsinálni?
2011. aug. 8. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Naponta megkérdezik és még mindig az a válasz rá, hogy nem kell megcsinálni kb. 7-8 éve. Valamiért azonban ez annyira berögzült a legtöbb eladónál, hogy még mindig mondogatják.
2011. aug. 8. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
jah értem köszönöm a választ :)
2011. aug. 8. 15:30
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Én ezt megoldottam. Kinyomtattam a cikket, hogy nem lehet formázni, mivel leáll a töltés. Az eladó csak nézett csodálkozó szemekkel, mikor fater telefonját vettem. Annyit mondott, hogy ő nekik ezt senki nem mondta.
2011. aug. 8. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
hát igen xD csak anyámmal mégizgibb telot venni már én meg boltos is kézzel lábbal magyaráztuk neki mivan és már ink nemb.xogattam eladót ezzel is xD szegény enyhén lefáradt anyátol xD
2011. aug. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!