Érintő képernyős vagy hagyományos, gombos telefon?
nem tudom ezeket a "manapság (máma, AUU) már nem csinálnak olyan jó érintős telefonokat mint régen" és hasonló mamlszságokat honnan szeditek.
általános igazság, hogy értinős telefont csak egy bizonyos összeg felett éri meg venni, mert az olcsó érintősök általában defektesek valami miatt, rezisztív kijelző, alacsony felbontás, gyenge hardver, zárt oprendszer. a gyártók rengeteg módját ismerik, hogy megszívassanak mert csak ennyit költesz telefonra :D
amondó vagyok, az első épkézláb érintős telefon amit érdemes is megvenni, az a blade és társai körül kezdődik.
Hát, nem tudom...
Már egy csomószor próbáltam érintőképernyős telefont, és nehezebb volt rajta írni, mint a saját, régi telefonomon. Mindig félrenyomtam, aztán törlés, és újra, mert nem érzem az ujjammal, hogy hol vannak a virtuális gombok határai, és nem tudom, hogy meddig kell nyúlni. Én meg ugye, automatikusan megjelenő szöveget figyelem, nem pedig a billentyűzetet.
Mondjuk, lehet, hogy megszoknám, de... mi van, ha nem? :S
"Mellesleg, eddig inkább a régiek mellett maradnék, mert ezzel százszor gyorsabban tudok üzenetet írni"
Aha. Egy jó virtuális billentyűzeten 15 sec leírni azt, hogy "árvíztűrő tükörfúrógép" Neked mennyi lenne?
Egyértelmü a válasz... Érintös.
A gombosat én már kezembe se fognám... ezersze egyszerübb kezelni az érintöképernyöseket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!