Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintő képernyős vagy hagyomán...

Érintő képernyős vagy hagyományos, gombos telefon?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2011. aug. 8. 11:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

a világ inkább az érintőképernyő felé mozog.

miért?

mert nincsenek mechanikus gombok, ami meghibásodnának.

egy masszív robosztus strapabíró és egybefüggő rezisztív vagy kapacitív képernyőt mechanikailag kevesebb alapanyagból lehet kiképezni, kevésbé érdekes a stílus mint a gomboknál, szóval kevesebb vele a probléma mind a tervezésnél, mind a gyártásnál (leszámítva, hogy használat közben karcolódik, de az eladás után már kit érdekel)

2011. aug. 8. 11:35
 2/25 anonim ***** válasza:
ha van legalább 40 ezred, akkor érintős
2011. aug. 8. 11:36
 3/25 Panda Péter ***** válasza:
attól függ, mennyi pénzed van rá és mire akarod használni a telefont.
2011. aug. 8. 11:37
 4/25 anonim válasza:
érintő képernyős:)
2011. aug. 8. 11:38
 5/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hozzá 40 ezer azért...egy használt mobilt is is lehet venni. Én nemrég vettem egy érintőképernyőset, használtan, 12ezerért. Semmi baja nincs,csak az illető egy magasabb kategóriájúra váltott,így a pár hónapos telóját leadta. Egyébként a Vodafone 845-öt vettem,ami nem egy csúcsokos telefon,de nekem nagyon megfelel,és szeretem! :) Szal csak ajánlani tudom!
2011. aug. 8. 11:43
 6/25 anonim ***** válasza:
gombos... nekem volt érintős, nem is volt olcsó, de utáltam fujj, szóval inkább gombos, most is az van lecseréltem
2011. aug. 8. 11:45
 7/25 anonim válasza:

Hát figyu... főleg attól függ hogy te milyet akarsz! :D

De pár tipp:

Érintőképernyős már menőbb, viszont képernyője rohadtul tud karcolódni...

Gombosban meg a gombok romolhatnak el...

De ha van rá pénzed akkor a gombos és az érintőst ajánlom... :)

2011. aug. 8. 11:51
 8/25 A kérdező kommentje:

Egyelőre nekem is gombos van, de a környezetemben szinte mindenki cseréli le a telefonját érintőképernyősre...

16 éves vagyok amúgy, és az egész osztályban ketten vagyunk, akiknek gombos telefonunk van.

Nem igazán ez zavar, csak most adódott egy lehetőség, hogy kapjak egy érintőképernyőset, és mindenkitől csak áradozást hallottam róla, hogy így jó meg úgy jó, de hátrányokat nem nagyon mondanak róla. Pedig mindennek vannak hátrányai, úgyhogy ennek is.

Mellesleg, eddig inkább a régiek mellett maradnék, mert ezzel százszor gyorsabban tudok üzenetet írni, mint érintőképernyős telefonnal rendelkező ismerőseim, pedig nekik még QWERTY billentyűzetük is van, ha elfordítják...

2011. aug. 8. 11:52
 9/25 anonim válasza:

Azért nem mondanak róla hátrányokat mert nem akarják hogy legyen vmi baja is a telónak... (mármint hogy rosszat mondjanak a telóról)

Nekem is van egy baártom akinek samsungja van és aztmondja h az milyen jó...

2011. aug. 8. 11:55
 10/25 anonim válasza:
Én nem tom akk csak én vok ilyen maradi hogy a gombosat joban komálom mint az érintős(tapi)telefont. Az érintőképernyős telefon gyorsabban meghibásodik, ha felmelegszik nem érzékeli virtuális qwerti gombokat .Ez idegesítő lehet ezért nem is veszek érintőset, a régiekkel nincs ilyen. Nekem még mindig régi SE W200i-m van, telefonálásra nagyon jó zenét tudok rajta hallgatni és már vagy 3-4 éve megvan és még szinte semmi baja de van haveromnak samsung galaxy-ja és az már 2szer volt szervizbe -.-" .Pedig ő semmit nem csinált vele, egyszerűen máma már nem csinálnak olyan erős telefonokat mint régen. Dehát nekem mondjuk oly midegy hogy te miet veszel de tudd hogy nem fogják sokáig bírni.
2011. aug. 8. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!