Érintő képernyős vagy hagyományos, gombos telefon?
a világ inkább az érintőképernyő felé mozog.
miért?
mert nincsenek mechanikus gombok, ami meghibásodnának.
egy masszív robosztus strapabíró és egybefüggő rezisztív vagy kapacitív képernyőt mechanikailag kevesebb alapanyagból lehet kiképezni, kevésbé érdekes a stílus mint a gomboknál, szóval kevesebb vele a probléma mind a tervezésnél, mind a gyártásnál (leszámítva, hogy használat közben karcolódik, de az eladás után már kit érdekel)
Hát figyu... főleg attól függ hogy te milyet akarsz! :D
De pár tipp:
Érintőképernyős már menőbb, viszont képernyője rohadtul tud karcolódni...
Gombosban meg a gombok romolhatnak el...
De ha van rá pénzed akkor a gombos és az érintőst ajánlom... :)
Egyelőre nekem is gombos van, de a környezetemben szinte mindenki cseréli le a telefonját érintőképernyősre...
16 éves vagyok amúgy, és az egész osztályban ketten vagyunk, akiknek gombos telefonunk van.
Nem igazán ez zavar, csak most adódott egy lehetőség, hogy kapjak egy érintőképernyőset, és mindenkitől csak áradozást hallottam róla, hogy így jó meg úgy jó, de hátrányokat nem nagyon mondanak róla. Pedig mindennek vannak hátrányai, úgyhogy ennek is.
Mellesleg, eddig inkább a régiek mellett maradnék, mert ezzel százszor gyorsabban tudok üzenetet írni, mint érintőképernyős telefonnal rendelkező ismerőseim, pedig nekik még QWERTY billentyűzetük is van, ha elfordítják...
Azért nem mondanak róla hátrányokat mert nem akarják hogy legyen vmi baja is a telónak... (mármint hogy rosszat mondjanak a telóról)
Nekem is van egy baártom akinek samsungja van és aztmondja h az milyen jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!