Sony Ericsson Xperia X8 vagy X10 mini pro? Véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 14:33
1/11 anonim válasza:
X8. A mini Pro kezelhetetlenül kicsi.
3/11 anonim válasza:
Nekm x10 mini prom van de szerintem nem kicsi még pont kezelhető.meg van rajta billentyüzet.hiába mondják hogy kicsi de hidd el hogy nem kicsi
4/11 anonim válasza:
XPERIA X8. Hidd el sokkal kezelhetőbb.Bár nemtudom mire használnád a mobilt de szerintem a kamera felbontásában minimális eltérés van. Én csak ajálnai tudom az x8-at. De viszont az az X10 mini pronál elég előnyös hogy QWERTY billentyűzete van. Rádbízom!
5/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő nagyon tetszik, külsőleg a x10es talán jobban. Fényképezésre, zenehallgatásra, smsezésre és telefonálásra használnám leginkább a telefont. Na meg egy kis játékra is. Melyik alkalmasabb erre?
2011. aug. 9. 14:16
6/11 anonim válasza:
játékra se rossz.Nekem eddig egy játék nem indult el.Pedig rengeteget leszedtem.Én még mindig azt ajánlom amit az előbb irtam.Ugyis karácsonyra lesz.Akkor meg.ugyse most kapod meg hanem akkor.
7/11 anonim válasza:
szerintem X8-X10 között csak a méret a különbség bár nem biztos X10 azért jobb mert kisebb helyre befér, de kisebb és a kijelzője x8 azért jó mert nagy a kijelzője de nagyobb helyekre fér be.) Szerintem kéne csinálni egy X9 változatot ami közepes :D:D
8/11 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 9. 16:54
9/11 A kérdező kommentje:
Ma megvettem az X8-ast. Nagyon tetszik. Nem bántam meg még, hogy ezt választottam.
2011. aug. 14. 22:39
10/11 szőlősi szilveszter válasza:
jól jártál hogy x8 at vettél nekem is olyan van és megérte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!