Mi baja lehet a nokiámnak?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerőstől megvettem egy 6 hónapos nokia n97 minit ő azt állította h semmi baja de a telefon oat csinál h ha y-t nyomok meg a billentyűzeten akk z-t ír és fordítva is.De nem csak ezt az egy betűt cseréli fel másikkal.Mi baja lehet?Van rá még 1,5 éc garancia de csak bp-n van szervíz7 és én szegedi vok így az nem megoldható.Lécc csak értelmes válaszokat2011. aug. 6. 21:41
1/6 anonim válasza:
állítsd át a szövegbevitelt magyarra. Amikor smst írsz, akkor opciók vagy lehetőségek menü és ott keress olyat hogy beviteli nyelv vagy írás nyelve. és ott állítsd át magyarra
2/6 A kérdező kommentje:
köszi h próbáltál segíteni de eddig is magyar nyelven volt csak a beszéd van angolon me csak az van de így sem működik esetleg vmi más??
2011. aug. 6. 21:56
3/6 anonim válasza:
próbálj szoftvert frissíteni. több tippem nekem sincs. vagy föl kell vinned pestre (1.)
4/6 anonim válasza:
Nem a telefon nyelvét, hanem a beviteli nyelvet kell átállítani magyarra. Bár a helyesírásodon ez nem fog segíteni.
5/6 anonim válasza:
Igen a beviteli nyelvet kell átállítani.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem a helyesírásomon kell segítsen :D
2011. aug. 7. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!