Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a baja a Nokiámnak?

Mi a baja a Nokiámnak?

Figyelt kérdés
6300-ám tegnap lemerült, feldugtam töltőre, töltötte egész éjjel, reggel akarom bekapcsolni, nem megy. Illetve megy, a gombok világítanak, a képernyő is kicsikét, amolyan fakó fekete :( De többet nem nyikkan. A kék led is felvillan az oldalán "bekapcsoláskor", de ezeken kívül több nem. Aksija tökéletes.
2011. máj. 30. 15:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Szoftverhiba? Kuka?
2011. máj. 30. 16:09
 2/3 anonim válasza:

Szerintem szoftver probléma van. Ha nem tudsz beirni számokat a gyári visszaálitáshoz akkor probáld ugy hogy * + # + Zöld + Bekapcsoló gomb

Ha igy sem sikerül akkor szerviz. Nekem volt régem egy 2330-as nokiám és az is igy csinált de pár másodpercen belül helyrejött, piros gombot nyomogattam .

2011. máj. 30. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Fekete a képernyő, abszolút be sem jön semmi.

Még a kezet fogó anyakéz és gyerekkéz sem. Vagy mi az.

2011. máj. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.