Mi lehet a baja a Sony Ericsson Arcomnak? :/
Sziasztok.
Ma próbáltam frissíteni a vadonatúj Arc-om 2.3.2-es szoftverét 2.3.3-ra de valamiért nem sikerült... Utána meg amikor bekapcsoltam a telefont, bejött egy felkiáltójeles tábla meg egy kis szürke telefon a képernyőn, aztán kikapcsolt. Megpróbáltam frissíteni megint, meg megcsináltam azt a hibajavító frissítés szerűséget még vagy 5x de mindegyiknél ugyan az volt a probléma, hogy nem sikerült frissíteni. Elég nagy gázban vagyok, mert az haggyám, hogy nem tudtam frissíteni, de még be se tudom kapcsolni a telefont. Valaki tudna segíteni?:/
Ha a pc companion-nal csináltad és még garanciális akkor szervíz.
Ha mással csináltad akkor is szervíz, de a garancia ugrott...
Esetleg próbáld meg vissza flashelni az eredeti szoftvert a flashtool-al:
A generic global-t töltsd le.
Ha megpróbálod, a pc companion fusson a háttérben.
De itt is vannak még eredeti romok az arc-hoz, képekkel hogyan kell csinálni a flashelést:
"nem veszélyes/kockázatos ez a program?:/"
Nem, de az áramszünetet próbáld elkerülni...
"nem veszélyes/kockázatos ez a program?:/"
Nem, nagyon jó kis progi. Én már párszor flasheltem vele x8-tól az arc-ig.
Csak be kell másolni a letöltött fájlt az adott mappába és kikapcsolt állapotban rádugod a telót az usb-re a vissza gomb nyomása közben.
Pár perc múlva már indíthatod is a telefont.
Nyugodtan megpróbálhatod flashelni, a garancia nem fog elveszni, ha a seria.hu-n lévő eredeti romok-ból választasz.
Ha szervízbe viszed ők se csinálnak mást. Ezekből a romok-ból flashelik vissza a szoftver-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!