Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet a telefonomra...

Hogyan lehet a telefonomra rátenni egy böngészőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a Nokia telefonomhoz csak USB kábelem van, csak ezen keresztül tudok a gépről a telefonomra pakolni cuccokat. Szeretnék telepíteni egy böngészőt, viszont sehogy sem tudom átrakni úgy, hogy megtaláljam a telefonon. Mindegyik mappát néztem már, de egyikben sincsenek benne a játékok, amik a telefonom rajta vannak, szóval fogalmam sincs melyikbe kéne másolni ahhoz, hogy megtaláljam és fel is tudjam telepíteni rá.

Ötletek??

Nokia 3250-esem van, ha ez segít.

2011. aug. 5. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a gyári böngészővel tölts le egy régi symbianra való opera minit edge-en keresztül
2011. aug. 5. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:

vagy nokia ovi suite-al

és töltsd le a böngészőt a nokia programokról

2011. aug. 5. 21:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltok, hogy a telefonommal töltsek le? Az nem megy, elég drága lenne... :)) Szóval USB kábellel sehogy sem lehet úgy rámásolni, hogy megtaláljam a telefonommal?
2011. aug. 5. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
de a nokia ovi suite nevű progival.
2011. aug. 5. 22:20
 5/14 A kérdező kommentje:
így már értem, köszönöm! :$ Holnap megpróbálom, remélem sikerrel járok. :)
2011. aug. 5. 22:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó, nem lehetséges. Úgy lehetne, hogy az ovi weblapjáról letöltök egyet és onnan, de ott nincsenek olyanok, amik az én 3250-esemmel kompatibilisek lennének, úgyhogy amit én külön eltöltöttem netről a gépre azt csak úgy nem lehet feltenni rá. :(((((
2011. aug. 6. 14:00
 7/14 anonim ***** válasza:
nokiaprogramok.hu-ról szedd le.
2011. aug. 6. 14:53
 8/14 A kérdező kommentje:
De maga a program, amit fel kéne rakni a telefonomra már le van töltve (Facebook_v1_00_S60v3v5), akkor miért szedjem le még egyszer? Nem értem. :S Sehogy sem tudom felrakni a telefonomra. :((
2011. aug. 6. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:
mit ír ki?
2011. aug. 6. 15:21
 10/14 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted?

Letöltöttem a gépemre a facebook progit. És letöltöttem a nokia ovit is. De a facebook progit nem tudom a telefonomra rakni a nokia ovival, mert azzal csak olyan programot lehet, ami a saját honlapjukon ( [link] fent van. Ezen az oldalon vannak fent facebook progik, de egyik sem olyan, ami kompatibilis lenne az én 3250-esemmel.

Szóval a problémám az, hogy továbbra sem tudom a telefonomra rátenni azt facebook progit, amit én netről letöltöttem és kompatibilis lenne a telefonommal, mert ha simán csak rámásolom, ahogy a zenéket szoktam nem lesz meg a telefonomon.

Azt remélem, hogy a nokia ovival majd megy, de sajnos nem. :S

2011. aug. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!