Android probléma! Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Vagy lehet hogy ez tipikusan erre a telefonra érvényes csak (S. galaxy ace) lényeg, hogy ha a főképernyőn megnyomom a jobb oldali gombot akkor menübe visz ahol az alkalmazások elérhetők.
A problémám az, ha a telefont kikapcsolom, vagy kiveszem egy pillanatra az SD kártyát (pl.: zenét másolok rá) , az alkalmazások ikonjai összekeverednek, főleg, ha újakat is telepítettem. Hiába rendezem sorba, mindig máshol vannak és keresgélnem kell őket.
van erre valami megoldás?
Remélem érthetően írtam le. Például feltelepítettem a Shazamot, amit automatikusan a utolsó oldalra tett. De a telefon újraindítás után már teljesen máshol volt, és ezt mindig megcsinálja a telefon minden újonnan telepített alkalmazással.
2011. aug. 3. 00:29
1/6 anonim válasza:
Ha az alkalmazás a kártyán van akkor előfordulhat ilyesmi de ha visszateszed a kártyát akkor egy idő után jónak kell lennie. Ha meg kikapcsolod vagy újraindítod akkor meg nem kéne ilyet csinálnia. Szerintem csinálj egy factory resetet vagy egy szoftverfrissítést.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak azokkal csinálja melyek sd kártyán vannak, és csak akkor ha telepítek egy új alkalmazást amit beilleszt a többi közé de ezzel az egészet megkavarja mert mindegyik egyel odébb kerül
2011. aug. 3. 00:42
3/6 anonim válasza:
Mielőtt kiveszed az SD kártyát, le kell választani szoftvesen (unmountolni kell).
4/6 anonim válasza:
Kapcsold ki a telefont, mielőtt kiveszed az SD kártyát. Vagy pedig ne vedd ki az SD kártyát, hanem az USB kábellel másolj rá zenét.
5/6 anonim válasza:
Nemtudom hogy erre van-e megoldás. Ezt már láttam Galaxy Minin is meg Xperia X8-an is. Nekem az Acem azt csinálja ha telepítek egy új alkalmazást akkor ha kikapcsolom majd be akkor csak anyit csinál hogy ABC sorrendbe rendezi őket. Utána többet nem csinálja.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is abc-be rendezi
2011. aug. 3. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!