Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Nokiát éri megvenni?

Melyik Nokiát éri megvenni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 1 Nokia n73masom van tökéletesen meg vagyok elégedve a tudásával de hiányzik nekem belőle a wifi.

Milyen Nokiát ajánlanátok és miért?

2011. aug. 2. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pedig de, ismerem.

Eleinte csak fórumokon olvasgattam róla, aztán nem hittem nekik, és vettem egy Nokia-t, mivel a régi telefonjai jók voltak, azt gondoltam az érintős sem lesz olyan rossz.

Aztán jött a csalódás, a legrosszabb oprendszer amit csak elképzelni tudok, aztán amikor haverjaimnak láttam hogy megy az android/ios még jobban megutáltam.

Majd ha lesz WP7-es meg új oprendszerrel (meego, symbian anna, nem tudom már hány féle OS lesz) akkor nem lesz ilyen fos, de jelenleg a legrosszabb márka.

2011. aug. 3. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
A Nokia rossz a sok taknyos tini számára, mert csak majomkodnak a telefonnal,de megnézném, hogy egy érintőképernyős androidcsodával hogy telefonálsz órákat egy nap, úgy hogy nem merül le estére. Nekem az E52 simán bírja, többet és mint az érintőképernyősök azzal a rengeteg hülyeséggel, amit csinálni lehet velük.
2011. aug. 3. 22:20
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat Nokia mellett kitartok örök életben Nokiám volt 3310töl kezdve és mindegyik jól szolgált. köszönöm az ötleteket is googlézok és majd döntök
2011. szept. 8. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!