Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyenkor kell fizetni érte?

Ilyenkor kell fizetni érte?

Figyelt kérdés
A telefonom szervizben van! A probléma oka, hogy oldalt a ledes lámpák nem villognak (telefonom:Nokia 5130 XPress Music) Elvittük szervízbe azt mondták, hogy 1 vagy másfél hét! És az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor ezt ingyen megcsinálják, vagy pedig fizetni kell érte! Ugyanis a telefonom garanciája 2012-ben fog lejárni!
2011. júl. 31. 17:18
 1/5 eXe válasza:
Én vodás telefont vittem vissza, amin volt garancia, és ingyen megcsinálták 4-5 nap alatt. A mikrofonjával voltak gondok. nem működött, és kicserélték asszem.
2011. júl. 31. 17:20
 2/5 anonim válasza:
Nem kell fizetned érte, mert még érvényes a garanciája.
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem te rontottad el, akkor nem kell fizetni.
 4/5 A kérdező kommentje:
Párszor már elejtettem de utána sosem volt semmi baja! Egyszer amikor hallgattam rajta a zenét akkor a ledes lámpák villogni kezdtek megörültem de nem tartott sokáig mert már 10 másodperc után nem villogott! A lámpája kb olyan 4-5 hónapja nem működik! Én azt mondom, hogy érintkezési vagy panelhiba az apukám meg azt mondja, hogy kiégett a lámpa! Mondjuk elég sokat hallgattam rajta zenét! Amióta megvettem összesen kb 90-100óra zenét hallgattam rajta de úgy, hogy egy huzamban 1-2 órát de volt hogy 5 órát is hallgattam! Ameddig a lámpák ki nem aludtak olyan kb 30-40 órát hallgattam zenét!
2011. júl. 31. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ingyen fogják megcsinálni, és a led-ek nem égnek ki.
2011. júl. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!