Tényleg igaz ez a T-mobilos feltöltéssel kapcsolatban?
sajnos nem töltöttem a telefonomra pénzt már
2010 szeptember 04 óta
lassan 1 éve..úgy hallottam hogyha nem töltök rá továbbra sem akkor elvesződik a számom?
érdekelne hogy 1500 fttal is tölthetem érvényes-e így is a hosszabbítás vagy csak 3000-el tölthetem fel?
tapasztalatok?
köszi előre is
ÓÓh ne mááár !!!
komolyan megszünt?
na akkor ugrott a számom mert tuti nem fogom tudni 3500 al feltölteni pedig már 6 éve ez a számom :(
bár a COopba nálunk nincs 1500 as csak 3000 es.
de a másik boltban van 1500 as..utána járok hátha van még addig
köszi
3000-es feltöltéssel újra egy éves időszak aktiválódik, 1500-as feltöltéssel sajnos már semennyi, tehát minimum 3000-es kell most rá.
Amúgy 1500-ös feltöltés van épp ma töltöttem ennyit egyik családtagomnak.
Rendelkezésre állási és hívószám-lekötési idő
A rendelkezésre állási idő 366 nap, kivéve az 1500 Ft értékű feltöltést, ahol 180 nap, illetve a 15000 Ft értékű feltöltést, ahol 488 nap. A feltöltésekhez kapcsolódó rendelkezésre állási idők nem adódnak össze, mivel a rendelkezésre állási idő mindig a feltöltés napjától kezdődik. Amennyiben a feltöltés olyan értékben történt, melynek feltöltése esetén a rendelkezésre állási idő rövidebb lenne a feltöltés előtti rendelkezésre állási időnél, akkor az eredeti rendelkezésre állási idő marad érvényben.
A hívószám-lekötési idő 90 nap, mely a rendelkezésre állási idő lejárta után kezdődik. (A rendelkezésre állási idő lejártával Ön a számláján esetlegesen megmaradt egyenleget elveszíti.) A hívószám-lekötési idő alatt Ön nem indíthat, és nem fogadhat hívásokat, de hívószámát megtartja, s ha feltölti számláját, ismét igénybe veheti a Domino szolgáltatást. A hívószám-lekötési idő lejártával a hívószám megszűnik, s a szolgáltatás csak új SIM- illetve készülékcsomag megvásárlása útján vehető igénybe!
3. oldal 1.15.
Magyarul, ha 1500Ft-nál nagyobb összeggel töltötted fel a telefonod, akkor pénzt 366 napig tudod felhasználni. Utána van még 90 napod, hogy feltöltsd és akkor újra működik a számod.
1500Ft-os címletek az alábbi helyeken érhetőek el:
T-Mobile.hu/My T-Mobile webshop
Internetbank, telebank, wapbank
ATM (bankautomata)
Feltöltés Mobil vásárlással vagy MibilFizetéssel
SMS-ben (mobilVásárlás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!