SE X10 Mini pro szerintetek csúnya?
Figyelt kérdés
Olyan kicsi, és vastag, nem? Most akarok venni, de nem tudom, képen, videón elég csúnya. Szerintetek?2011. júl. 30. 15:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem az X10 mini, mini pro, x8 mind ronda.. X10 már jól néz ki, de a legjobb most az Ace (kinézetileg is). Én 15/f vagyok és nem venném meg. OFF: nekem Galaxy Ace lesz 1-2 hét mulva, szerintem jobban megérné ha te is felső középkategóriásat vennél. Pl: Ace, Defy, Wildfire S stb.. Ha marad a kategória mindenképp ZTE Blade.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, igaz nem is különösebben szép.
Külsőre a Nokia C7 nálam a nyerő, az Iphone4 és a HTC Desire HD.
3/5 anonim válasza:
nekem is olyanom van és amikor hazahoztuk apu mondta hogy ez még neki is nagyon tetszik (pedig ő nem szereti az ilyesmiket) :). szóval szerintem egyáltalán nem csúnya és nagyon sokat tud! (:
4/5 anonim válasza:
nemrégkaptam.. nem annyira csúny mint képeken.. menj be vmi mediamarktba biztos van kirakva..xD próbáld meg..és érezd h milyen..:P
nekem csak annyi bajom van vele h rohadt gyorsan lemerül..:S nemkell 1nap se.. folyamatos használattal kb 4-5óra nekem..:S
5/5 anonim válasza:
kicsit vastag de nem csúnya és elég okos telefon.:)) annyit biztosra mondhatok hogyha sonyt veszel akkor azzal 3évig biztos nemlesz gondod.:)) samsungot ne vegyél!!
jah és szerintem nemis annyira a kinézete számít. a lényeg h androidos és okos.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!