Melyik jelenleg a legjobb telefon a piacon?
Az iphone 4
a mai mobil piacot 3 mobiltípus tartja a kezében : Az apple mobilja az Iphone , az androidos mobilok és a windowsphoneok
Az én véleményem az hogy az Iphone a világ legjobb mobilja
mivel: 1.
nincs annyi alkalmazás az android marketben v a windows marketben mint az Apptore ban
2. tudod tartani a kapcsolatot ingyen is az apple- sek el (Facetime) - ez az alkalmazás már ipod touch ra is van és mac re is
3. A Design , a menü elrendezése egyedi és gyönyörű nemugy mint a windowsphone nak v akármien más androidnak
4. az alkalmazásokon belül a játékok , az iphone ra készülnek a legjobb játékok , lásd: Nova , Boost 2 .... ezt a 2 játékot énis megvettem és jól ellehet velük szórakozni
5.a hátulsó kamera 5 megapixel , ezt lehet hogy valaki hátránynak tekinti , de nem a megapixeltől függ a kép szépsége és elárulhatom tökéletes képeket készít , elől 3megapixel
6. memória : választhatsz h a 16 v 36 gigásat veszed e , ha iphone t veszel a 16 osat ajánlom úgysem vagy képes kihasználni (memóriakártyával nem bővíthető)
7. az akkumulátor , jól birja több mint 24 órát tudsz rajta zenét halgatni
8. A kezelése a legkönnyeb szerintem a világon , minden egyértelmű
Hátránya : Drága
ennyi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!