Hogyan tudok az android market-ben véleményt írni?
Figyelt kérdés
Tudjátok ami ott van pl egy játéknál. Mások hogy írnak oda?2011. júl. 29. 21:28
1/15 anonim válasza:
Sehogy ez nem Appstore hogy bárkit is érdekel a felhasználó véleménye, felhasználói élményre csak az Apple ad.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor mások hogy tudnak írni???... -.-
2011. júl. 29. 21:43
3/15 anonim válasza:
nekem ott van, hogy "Write a Review" és ott tudok írni, vagy ha nem jön ki rögtön akkor menj rá a "Read All Reviews"-re akkor már ki kell jönnie.
4/15 A kérdező kommentje:
Van logikám, szóval ezt már próbáltam, és sehol sincs nekem ilyen funkció :(
2011. júl. 29. 21:44
5/15 anonim válasza:
A gmail fiókodba be vagy jelentkezve?
6/15 A kérdező kommentje:
Be, persze
2011. júl. 29. 21:47
7/15 anonim válasza:
Akkor pedig ott kell lennie, tudsz egy képernyő képet küldeni?
8/15 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom megvalósítani sajnos :(
Ha rámegyek, hogy több véleményt olvassak, akkor csak a vélemények jönnek ki, amiket tudok értékelni :S Semmi több
2011. júl. 29. 21:54
9/15 anonim válasza:
Első 1 rohadt nagy és elvakult Apple fanatikus lehet.
Úgy lehet, hogy letöltöd a programot. Bemész a Marketbe aztán My Apps. Ott lejjebbhúzod van olyan rész h "My review".
Értékeled csillagokkal és miután megadtad, h szerinted hány csillagos az alkalmazás, alatta megjelenik 1 kis rész, hogy "Post a comment". Arra rámész, és írod a kommentárt. Leokézod, elküldöd. Ennyi
10/15 A kérdező kommentje:
Huhh köszi szépen, sikerült :)) Imádlaak egy nagy puszit küldök neked :D (nyugi nem vagyok fiú :PP)
2011. júl. 29. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!