Hogyan kell főzött Android 2.3-at tenni a X10 mini pro-ra?
Nem googlezok!Nem szeretnék linkeket!Csak egy értelmes,működő leirást,hogy hogyan kell megcsinálni!Linket csak a letöltendő dolgokra kérek!
Előre is köszönöm!
Bocsáss meg, ennek PONTOS, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE történő leírása nem 3 sor. (Ha egy lépés hibás, végrehajtása nem pontos féltégla lehet a telefon!)
Ugyanakkor ennek a leírása sok helyen megtalálható a neten.
Max. egyet tehetek: megkeresem Neked és idemásolom.
Erre gondoltál?
A leírásban van még egy link is, ahol még találsz leírást a Flashtool használatáról. Abban benne van, hogy kell rootolni a telefon, feltenni az xrecovery-t vagy épp ha nem recoveryből telepíthető a rom, akkor a flashtool segítségével, hogy kell feltenni. Meg gyári romok is
vannak ha netán vissza kell valami miatt rakni.
Amúgy a főzött romok közül a CM romok jók szoktak lenni. Azt ajánlom.
Meg a CVM recovery telepítéséről egy leírás:
Amúgy ez a google első találata az: android 2.3 x10 mini pro kifejezésre.
Olyan ember másoljon be bármit is amit ő is megcsinált
Ehhez miért ragaszkodsz annyira? Miben másabb ha egy olyan ember másolja be mint aki még nem csinálta meg azt ami a leírásban van? Mert szerintem semmi. A leírás az leírás. A fórumban meg lehet olvasni még tapasztalatokat.
Érdekességnek:
Én, aki sok romot raktam fel magamnak, utóbbiakat már saját szám íze szerint állítottam össze (más telefonra), képben vagyok a mit-hogyanban (nem telefon típusok szerint, de a metódusok egyformák).
És a fórumokat rengeteget olvasva van akinek ugyanaz a ROM, ugyanazon a készüléken hasít, dícséri, másnak meg gondjai vannak vele. MIndenki másra és más programokkal használja a készülékét.
Nekem olyan van fenn, amit kevesen használnak, 3 hónapja egyszer sem kellett újraindítani. Nincs egyedül üdvözítő és mindenkinél hibátlan ROM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!