Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230, Nokia C5-03, SE...

Nokia 5230, Nokia C5-03, SE Xperia X8 vagy ZTE Blade? Hogyan rangsorolnátok őket? Szempontok lent.

Figyelt kérdés

Zenehallgatásra és netezésre kéne.

Jó QWERTY-vel, frankó minőséggel. :)

Melóból tudom összeszedni a pénzt, apum él már csak, szóval őt meg nem akarom lenyúlni. Így az Ace és a Defy kizárt, ne ajánljátok, sajnos nem megy.

Innen nekem a Blade jön be legjobban, csak a neve miatt kicsit félek...

17/F

2011. júl. 27. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:

1. ZTE Blade

2. Xperia X8

Nokia-ák

Ha arra gondolsz,hogy nem egy nagy márka,akkor jogos

mert tényleg nem nagy szám a nevek között,most fogja piacra dobni a ZTE Skate-t ami annyiban különbözik,hogy más a neve,de lényeg a lényeg a Blade elég jó középkategóriás telefon megfizethető áron.

2011. júl. 27. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
zte, x8, c5-03, 5230 semmiképp, mivel még wifi sincs benne!
2011. júl. 27. 23:00
 3/5 anonim válasza:
Nokia 5230 az kizárva mert nem WiFi-s a többi 3-ban van. amelyik szimpatikus azt választod :D én X8-at választanám :D
2011. júl. 28. 01:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nokia C5-03 vagy Lg Optimus One P500
2011. júl. 28. 07:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A nokiák mehetnek a kukába mert minden érintőképernyősük rossz a symbian miatt. Ezután meg már csak a ZTE Blade meg a X8. A Blade-t válaszd és nem kell megilyedni attól hogy kínai sok embernek van ilyen és csak a legelső széria volt hibás már nincs bennük semmi hiba.
2011. júl. 28. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!