Mikor jön ki az android 2.3 Gingerbread a SE xperia x10 mini pro-ra?
Figyelt kérdés
Bementem ma egy E.T. GSM boltba és megkérdeztem h feltudnák e tenni az android 2.3-at az x10 mini promra és aztmondták hogy 2 hét mulva lesz rá hivatalosan, pedig én azt olvastam h nem lesz rá 2.3 sőt még semmit sem találtam róla h kiadják e rá.szóval tényleg van esély rá hogy kiadják rá? nagyon kéne már az a flash player :D2011. júl. 26. 17:31
1/7 anonim válasza:
Csak x10-re lesz 2.3, de flash player akkor se lesz, mert az armv6 processzort még nem támogatja az Adobe.
3/7 hurikan23 válasza:
Ha lehet 2.2-es androidot rakass rá.
A 2.3-ak még fejlesztés alatt állnak, előfordulhat, hogy csak szívni fogsz velük.
4/7 hurikan23 válasza:
Reménykedni lehet, év végére lehet, hogy lesz armv6-ra is.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
WeeFeeri válasza:
Igen x10 mini szériára 2.2 van 2.3 ból max costum rom van ami jó vagy az biztos lesz de OFW 2.3 ból nem lesz. egyébként az eredeti 2.3 nagyon stabil és gyors a felsőbb kategóriás készülékeken. DE a flash playert könnyen meg tudod oldani: Puffin Web Browser 100% mértékben támogatja mmint maga a böngésző csak azt telepíted és youtube on is tudsz a lejátszó nélkül vidit nézni és nagyon gyors
7/7 anonim válasza:
X10 minikre nincs hivatalosan 2.2 sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!