Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket válasszam?

Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Augusztus 30-án lesz a szülinapom és mondta apu hogy vesz nekem egy új IPhone-t^^ de nem tudom hogy mit válasszak, mert ugye választhatom az IPhone4-et de hallottam hogy szeptember körül fog kijönni az IPhone5 :S Szóval ti a helyemben mit választanátok???:DD
2011. júl. 25. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
iPhone-nak írják először is. Másodszor: Nem biztos, hogy szeptemberben jön. Egyes források szerint csak jövő tavasszal.. Mások szerint ugyanúgy mint a többi iPhone, most ősszel. Csak akkor lesz biztos, mikor már hivatalosan is beharangozzák, megjelenítik h mikor jön ki, addig találgatás az egész. Ha augusztus végéig nem lenne biztos, hogy ősszel jön az új iPhone akkor én inkább egy Samsung Galaxy S2-t kérnék.
2011. júl. 25. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
SGS2
2011. júl. 25. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az iPhonenal az a baj, hogy csak Apple-ös alkalmazásokat tudsz rá rakni, a megbuherálásával meg elveszheti a garit. Én a Google Nexus S-t ajánlom mert azon mindig a legfrissebb android van.(vagy ha ez nem tetszik akkor is vmilyen androidot vegyél).
2011. júl. 25. 20:48
 4/7 anonim válasza:
Inkább Nokia N8 vagy egy LG 2x
2011. júl. 25. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

n8 ??? XDXD ez hogy kerülhet ide ?

Én a helyedbe biztosan egy SGS2 kérnék! a legjobb telefon jelenleg!

2011. júl. 25. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
az sgs2 is 1 szar...nem a hardver, hanem az a szar samsungos ui..XD olyan undorító, mint 1 nem okos érintős samsung..meg egyébként hiába mondjátok neki..fogadjunk ilyen kis elkényesztetett pi...és apuci dobálja hozzá az iphone-t...nem értem, hogy mi ebbe a jó, hogy van 3gs-e és jaj neki új kell..XD megveszi a 4et 110ezerért...megjelenik az 5...180ért..jövő szülinapjára majd az kell 150ezerért..xD
2011. júl. 25. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik a touchwiz ui akkor ott a market ahol több 100 más home-t lehet rá letölteni. De tényleg nem tudni hogy iPhone csak szeptemberben vagy jövő tavasszal jön. Én a helyedbe dobnám az iPhone-t és mennék a Samsung Galaxy S2-re.

Megkérdezhetem hogy hány éves vagy? Mert egy 13-14 éves inkább iPhone-t nxomkodjon nem egy ilyen inkább "felnőtteknek való" telefont szerintem.

Nekem is jók az esélyeim egy iPhone4-re: anyém főnökét annyira nem érdekli az iPhoneja hogy a földre is leverte egyszer véletlenül. 2 lánya van: 1-ik: iPhone4 másik Galaxy S. És neki is ott az iPad 2-ja meg a Galaxy Tab-ja meg az Galaxy S2-je. És eléggé jól kijövünk :).

2011. júl. 25. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!