Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson x10 mini pro 18...

Sony Ericsson x10 mini pro 18 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:32
 1/8 anonim válasza:
az nem illik egy 18 éves fiúnak! add oda egy bölcsis 5 évesnek
2011. júl. 25. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jól élnek a magyarok, ha egy ilyen komoly telefont egy 5 évesnek kell adni...

Kérdező, ne hallgass a sznob pics@kra, jó telefon az neked.

2011. júl. 25. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Az x10 mini pro inkább női telefon. De azért megfelelő lehet a számodra. De abból, hogy 18 éves fiú vagy nem derültek ki az igényeid. Írd le őket akkor majd pontos választ tudunk rá adni.
2011. júl. 25. 12:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert nekem a telefon nagyon bejön mert okos kis készülék és van rajta rendes billentyűzet is. Azért kérdeztem hogy férfiaknak is van ilyen telefonjuk vagy csak nőknek?
2011. júl. 25. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 15/f vagyok, de nekem még ingyen sem kéne. A nőknek valahogy jobban kézre áll a mini telefon. A Samsung Galaxyk inkább a fiúsak, meg a ZTE Blade az x10 árkategóriájában.
2011. júl. 25. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát igen a Blade azért sokkal jobb ha nem női kézben van :)
2011. júl. 25. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem van ismerősőm akinem van és fiú végülis nem vészes, de szerintem is egy nőnek inkább a kezébe való, persze nem hiszem emaitt akárki kiröhögne, meg ha neked az tetszik kiérdekelnek mások??

Azt vedd figyelmbe neked nem-e kicsi, elég-e amit tud, tetszik-e?? Ha tetszik használd egészséggel!

2011. júl. 25. 13:19
 8/8 anonim ***** válasza:
igen igen zte blade a tuti választás ebben az árkategoriában
2011. júl. 25. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!