Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson xperia x10 mini...

Sony Ericsson xperia x10 mini pro mobiltelefonnal kapcsolatos segítség?

Figyelt kérdés

Van egy két kérdésem, amikre a tájékoztatóban nem tudtam meg találni a választ:

mi ez/mire való, INGYENES e?

- timescape

- talk

- latitude

- places

- neo reader

- geotags

- maps

Beléptem a maps-be, de nem tudom, hogy akkor levonja e a pénzem..:/ az a bajom, hogy egyik alkalmazást sem tudom, hogy ingyenes e. és azt sem értem, hogy mikor facebookozok(t-mobilos vagyok, tehát ingyenesen facebookozok) akkor ott a felső sávban lévő H betű-nél lévő nyilaknál látszik, h vmi elkezdődött.:D (bocsi ezt nem tudom máshogy megfogalmazni.) csak most töltöttem fel a mobilomra 5000 ft-ot és nem örülnék, ha egyik napról a másikra lefogyjon, csak mert nem tudom mire kell költséget fizetni. Továbbá azt sem tudom, mi az a 3G. lehet hogy nagyon tuadtlan vagyok.:D de az is mindig megjelenik. az mit jelent? kiírta, 3 G szükséges a maps-hoz. de most akkor az ingyen van? meddig van nekem 3G? :) és mi az?

2011. júl. 23. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki.

Kikapcsolod a telefonodon a netet.

Amelyik programod nem megy nélküle, az pénzbe kerül.

2011. júl. 23. 19:17
 2/12 A kérdező kommentje:
De hogyan kapcsolom ki a netet?
2011. júl. 23. 19:20
 3/12 anonim ***** válasza:
nem értem h egyátalán mér kell sony-t venni... az csak arra jó h beleba**d a kukába :D
2011. júl. 23. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Mindegyik alkalmazás ingyenes. Max. netet fog használni és azért fizetsz. Ezt érdemes észben tartani, mert nem mindegy, hogy az alkalmazásért fizetsz vagy az általa generált adaforgalomért.

timescape: lényegében ez a kezelőfelület

talk: ez egy csevegő alkalmazás. Olyasmi mint az msn. Ennek net kell.

Maps: Google Maps, navigációs program. Ennek kell net, mert ott tartja a térképeit. A latitude és a places az meg erre alapuló kiegészítők. Így ők is használják a netet.

geotags: A telefonnal készített képekre rányomja a készítés helyének koordinátáit. Ehhez a funkcióhoz nem kell net csak gps.

neo reader: Ez egy vonalkód olvasó. Tud sima vonalkódos és QR kódot is olvasni. Önmagában nem kell neki net de ha a kód egy hivatkozást rejt és megnyitod akkor a böngésző nyílik meg és netet használsz.

2011. júl. 23. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Amit használni tudsz az ingyenes (tehát magáért a programért nem kell fizetni, a marketböl is csak fizetés után enged letölteni fizetös appokat),

DE az alkalmazások nagy része használja az internetet, és ha nincs netelőfizetésed (ha jól értelmeztem, feltöltökártyás vagy) akkor az adatforgalom pénzbe kerül!

A 3G az adatkapcsolat, ez pénzbe kerül!

- A Beállításoknál > Vez.nélküli és hálozati kapcs. > Mobilhálozatok > Adatkapcsolat eng.-nél a pipát vedd ki!

Ha netezni szeretnél, menj mekibe, plázába és használd ott az ingyenes wifit.

- A Beállításoknál > Vez.nélküli és hálozati kapcs. > Wifi pipáld be alatta a Wifi beállításoknál kapcsolodhatsz a nyílt (nincs lakat jel) hálozatokhoz

(rakd ki az Energiaellátás widgetet, igy mindig látod, és kapcsolhatod a csatlakozást)

A maps a netröl szedi le a térképeket ezért adatforgalom van, pénzbe kerül. (használhatod online is, ha elöbb a térképrészleteket letöltöd, a napson hosszan nyomva a térképrészletre - Térképrészlet letöltése

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 23. 19:54
 6/12 A kérdező kommentje:
huu köszönöm !!:))
2011. júl. 23. 21:39
 7/12 anonim válasza:
nem tudjátok hogy kell időzitőt beállítani??
2011. júl. 24. 09:31
 8/12 anonim válasza:
vagy mikor fotózok akkor kéne az időzitő.
2011. júl. 24. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:

9.31 ha kérdésed van ne a hozzászólásba, írjuk ki kérdést

Tölts le egy timer camera programot a marketböl, pl.:

[link]

[link]

2011. júl. 24. 11:34
 10/12 A kérdező kommentje:
vezetéknélküli és hálózati kapcsolatokat kikapcsoltam és azóta nem enged ingyen facebookozni sem, tehát nem nyitja meg azt a linket, amit anno smsben kiküldtek. ez miért van?
2011. júl. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!