Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC telefonok vagy iPhone...

HTC telefonok vagy iPhone telefonok?

Figyelt kérdés

Melyiket tartjátok "nagyobbnak"? Itt a HTC felsőbb kategóriájú telefonjaira gondolok és az iPhone 4re.

Tudom, hogy sokan ezt fogjátok írni: iPhone <33333 cukcsi, mukcsi, lávcsi.... de azért ne feledjük, rengetegen embernek azért van, hogy "keménykedjen" vele. Akinek van ájfonja az sztárnak számít?:D Azért ne felejtsük el, hogy a HTC márka is elég erős mezőnybe van:)

Szóval.. ti szerintetek melyik ér többet, miben jobb, miben rosszabb?

2011. júl. 23. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

iPhone! Nekem eddig volt tartósan egy HTC Desire-öm, majd vettem egy iPhone 4-et, mert hihetetlenül zavart az Android "nyitottsága". Mivel az Android nyitott, ezért bárki, bármilyen módon testreszabhatja (a agyártó is, és a szolgáltató is.), így késve jönnek meg a szoftverfrissítések (még mindig tele van a piac olyan készülékekkel, emlyek hardveresen képesek lennének az újabb verziókat futtatni, mégis még mindig 2.1 van rajtuk, holott a 2.2 már 1 éve kint van, a 2.3-ról már ne is beszéljünk. Ez a teljes nyitottság nagyon zavart, mert tudtam, egy rossz mozdulat, és a telefont tönkrevághatja egy rosszindulatú alkalmazás a Market-ben, ahova bárki bármit feltölthet (a Marketben RENGETEG kártevő, rosszindulatú alkalmazás van). Azért vettem iPhone-t, mert egy olyan telefont szerettem volna, amely tökéletesen működik, és sosincs vele baj. A Motorola szóvivője hetekkel korábban azt nyilatkozta: "A bejövő elromlott Androidos készülékek egyharmada kéretlen alkalmazástól ment tönkre." Az Android MINDEN, CSAK NEM BIZTONSÁGOS! Inkább válassz valami zárt rendszert, jelenleg 2 zárt rendszer van a piacon. Az iOS (iPhone) és a Windows Phone 7. A Windows Phone 7 szerintem szenzációs, a HTC-nek is van Windows Phone 7-es készüléke, azok közül pedig a HTC HD7. Ha mindenképpen HTC-t akarsz, akkor a HD7-et (vagy egy másik wp7-es HTC-t) válassz. Nekem 1 éve van iPhone-om, ABSZOLÚT megvagyok vele elégedve. Legyen szó játékról, alkalmazásról, telefonálásról vagy akár egy gyors email megírásáról, engem eddig sohasem hagyott cserben, csak ajánalni tudom. Ez meg: "Tudom, hogy sokan ezt fogjátok írni: iPhone <33333 cukcsi, mukcsi, lávcsi" EZ NEM EGY SZTEREOTÍPIA AZ IPHONE USEREKRŐL! Kikérem magamnak, ezek az elk*rv*lt plázacicák véleménye, akit az újgazdag apjuk tölt meg pénzzel! (Tisztelet a kivételnek, én egyébként az iPhone-t saját zsebpénzemből vettem!)

A Windows Phone 7 csupán egy alternatíva, ha HTC-t szeretnél, de az iPhone-t is tiszta szívvel ajánlom!

Üdv! 16/F

2011. júl. 23. 17:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is egyet értek veled!:) HTC-be nekem a HTC Sense kezelőfelület jött be, de nagyon, meg maga a HTC telefonok!:) Igaz, az Androidos telefonokat én se szeretem(sajnos ilyenem is van).

A "Tudom, hogy sokan ezt fogjátok írni: iPhone <33333 cukcsi, mukcsi, lávcsi" szöveget pedig igen, főként az elkényesztetett emberekre szántam. Az iPhone egy életérzés:)

2011. júl. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!