Telefon akkumulátor töltése töltő nélkül? Többi lent.
Figyelt kérdés
van egy csomó telefonom (kb 30 darab) és fel szeretném tölteni az aksijukat hogy megnézzem melyik jó és melyik nem. egy pár samsungot feltöltöttem amihez volt töltőm és be is kapcsoltak miután töltőre tettem őket.szóval valószínű hogy akad még köztük ami működik és csak csontra le van merülve. valami adapterrel fel tudnám tölteni úgy hogy szétvágom és hozzá érintem az aksin a + meg - hoz. csak hogy érintem hozzá. és ezt meglehet úgy oldani hogy pl sony ericsson töltőt vágok szét de pl lg-t meg nokiát szeretnék tölteni vele? olcsón vettem ezt a packot és ami működik azt jó lenne nem alkatrészként kiárulni de töltőkre már nem akarok tölteni!2011. júl. 22. 08:21
11/14 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem tudod elképzelni, itt van videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=z3o_2mwRPdw
http://www.youtube.com/watch?v=-DcpANRFrI4&feature=related
A másodikban mondja is, hogy "csak az akksihoz tervezett töltővel szabad tölteni"
12/14 jani010 válasza:
Valoban tönkremegy az akksi,n97 esem aksija duzzadt fel igy.annak az akksinak annyi.
13/14 anonim válasza:
kellene hozzá egy univerzális töltő, ami kívülről tölt. Nem drága, tavaly a bolhapiacon tucatjával árulták. Input 220 V, automatikusan leszabályoz, és minden telefon- akkumulátort tölt. A használt akkumulátorokat pedig napelemes töltőbe építettem be.
14/14 Macht válasza:
Most így töltök egy EVOLVEO akksit így!! Piros+,fekete -
Egy levágott iPHONE töltővel. Tökéletesen működik! Régen a NOKIA,ERICCSON akksikat bátran így töltöttük. Nem melegszik jobban mint normál töltésnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!