Mikor fordul el a kijelző? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Egy hónapja van ZTE Blade telefonom, és eddig azt hittem, hogy a kezdőképernyő nem tud oldalra fordulni, ám valamelyik nap, amikor csak éppen megnéztem rajta az időt csodák csodájára oldalra volt fordulva egy pillanatra, aztán vissza is fordult. Nem értem. Na pontosan azt szeretném kérdezni, hogy ezt hogyan tudom újra előidézni, szóval beállítani, hogy mindig elforduljon a kezdőképernyő (azt még nem írtam, hogy máshol mindig simán fordul, csak a kezdőlapon nem) vagy ez csak valami véletlen "elmezavara" volt és egyébként ilyet nem kell hogy tudjon.2011. júl. 21. 23:15
1/1 anonim 

válasza:

A launcher beállításai között keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!