Valaki lopja a pénzem a telefonomról?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson X peria x10 mini prom van.Sajnálatos módon egyik napról a másikra eltűnt róla több,mint 2000 ft.Internetezni szoktam vele de akkor is a mi saját internetünkre csatlakozok fel vele.Mostanság a bluetooth is csak kb. 2 óráig volt bekapcsolva rajta...Mi történhetett és hová lett róla a pénzem??2011. júl. 20. 17:02
11/13 anonim 

válasza:

Dehogynem ér... Látom nem volt még iPhone-od :DDD Én arra irtam , hogy ilyet nem csinál : hogy ha beálitom hogy wifire kapcsolódjak akkor ha meging a jel akkor nem dobja le és csatlakozik a mobilnetre... -.-
12/13 anonim 

válasza:

Igen, ha be van állítva...
Itt most az adatkapcsolat engedélyezve volt, ezért kapcsolódott.
üdv :)
13/13 anonim 

válasza:

Örülj, hogy nem előfizetéses vagy. Akkor sokkal többet is kiszámlázhatott volna, ha nem veszed észre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!