Melyik telefon jobb, LG P350 Optimus Me vs Samsung Jet S8000?

Amikor a Galaxy Ace-m a szervízbe volt akkor a Jet volt a cseretelefonom. Az alatt az 1 hétig úgy meggyűlöltem. Nem lehet normálisan megérinteni: van amikor már fáj az ujjam úgy nypomom a kijelzőt és akkor se reagál, máshol meg olyan mintha kapacitív kijelzője lenne. Lassú. Nem mentem fel a netre mégis vett le pénzt.
Azért most az kell neked hogy egy szörnyűséges telefon kisérjen végig veled pár évet ami max hívásra hasnálnál, vagy egy jó kis androidos amivel nagyon boldog lehetsz :). Mint én az Galaxy Ace-val :).

koszi a valaszokat...en eleg turelmes ember vagyok. Szoval csak neha b@aszta fel az agyam. A testverem aki idegroncs az szetakarta torni pedig csak kiprobalta vagy kolcsonoztem neki a Jetet.
LG P350 Optimus DivX lejatszoja van,...viszi az avi kat? Mert szerintem a JEt ben nagyon szuperul viszi és az eleg jo mivel sok filmet nezek es nem zavar ha kis kijelzon nezem csak menjen akadas mentessen,szepen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!