Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Optimus One vagy Samsung...

LG Optimus One vagy Samsung Galaxy Mini?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb, melyik tud többet? Véleményeteket várom!
2011. okt. 21. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő alsó kategóriás, talán az Optimus One a kevésbé szar a kettő közül.
2011. okt. 21. 16:18
 2/8 A kérdező kommentje:
És mi a véleményed a hibáikról? Azt tudom, hogy a galaxy-nak a felbontása ne túl jó, viszont az optimusra komolyabb, szoftver hibákat mondanak...
2011. okt. 21. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen hibáik vannak, egyiket sem használtam.

Nézz meg pár review-t meg olvass fórumokat.

http://www.youtube.com/watch?v=Vyt1IjdDGu4

http://www.youtube.com/watch?v=UVomy_hEjpM

2011. okt. 21. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt a tipusú LG-t nem használtam, de az Lg nálam nem volt jó.Persze csak a telefonjára gondolok, nem pl. a mosógépre, ami bevált.:) Viszont a képfelbontása nem jó a mininek.240x320-as, ha jól tudom.Viszont több samsungom volt, de különösebb nagy bajuk nem volt.Stabilabb a Samsung szerintem az LG-nél.De ez az én véleményem.
2011. okt. 21. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is inkább a minit választom, olvastam az el optimusról, és hibákat ír, amit nem szeretnék, akkor inkább bevállalom arosz képfelbontást...
2011. okt. 21. 19:59
 6/8 anonim válasza:

Hát, igaz, az LG Optimus ONE - nak vannak szoftverhibái, nem komolyabbak... Van olyan LG O. one, ami tényleg tele van KOMOLYABB szoftverhibákkal, de Nagyon kevés lg mobiltelefonnál jelentkezik.:)

Ellentétben Samsung Galaxy Mini-vel, NAGYON kevés hiba, de az a kijelzőhiba szerintem elrontja az egész telefont.. gyakrabban hibásodik meg a kijelzője mint a One szoftvere!

2011. okt. 29. 20:31
 7/8 anonim válasza:

Én már mind2 telót láttam. Sztem hülye kérdés. Optimus One.

Mindegy, itt a link, és döntsetek!

[link]

2011. nov. 4. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Az LG magasabb kategória egyértelműen sokkal többet tud, és elég jó a minősége is.

2012. jan. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!