ZTE Blade, Samsung Galaxy 3 vagy Sony ericsson x8? Melyiket érdemes megvenni? Mik az egyes telefonok negatívumai és pozitívumai? Aztr hallottam h a blade lassú.
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:10
1/12 anonim válasza:
most hozták meg a blademet 2 orával ezelőtt 2.2 vel jött nagyon cool imádom azt vedd helyből veri mindet amit irtál :)
2/12 A kérdező kommentje:
és a hangszóró minősége milyen? és nem gondolkozik sokat a teló?:)
2011. júl. 19. 13:42
3/12 anonim válasza:
nekem nem és a hangszoro sztem jo nemtom mire panaszkodnak és a fülhallgató is megfelel...:)
4/12 anonim válasza:
SE X8 - hátrány : kis felbontás, kevés ram, hivatalos 2.2 android tudomásom szerint még nincs, szerintem rossz kezelőfelület (igaz ez könnyen lecserélhető egy másik launcher-re, ADW, LauncherPro, Golauncher, Zeam, stb. [link] , a SE márkához(régen a SE készülékeket szerettem, használtam) képest szerintem gyenge anyagminőség
ZTE Blade - nem lassú! (természetesen vannak jobb és drágább készülékek, de kategóriájában a legjobb, elfogult vagyok, nekem ez van, szeretem)
elöny: nagy 480x800 kijelző (sok játék, program kisebb kijelzőn el sem indul), 512 ram, hivatalos 2.2 android
Galaxy3 - nem igazán ismerem, de a felbontása sajna csak 240 x 400
5/12 A kérdező kommentje:
nem merül le gyorsan az akksija a nagy kijelző miatt? azt írták hogy 1-2 naponta kell tölteni kevés használat mellett.
2011. júl. 19. 14:21
6/12 anonim válasza:
Minen okostelefont 1-2 naponta kell tölteni.
7/12 anonim válasza:
Ja és a én is a Bladera szavazok.
8/12 anonim válasza:
Blade.
Amúgy az okostelefonok velejárója, hogy 1-2 naponta tölteni kell.
9/12 A kérdező kommentje:
a galaxy 3 16 millió a blade pedig 256ezer k színű. érezhető a különbség közöttük?
2011. júl. 19. 17:57
10/12 anonim válasza:
a zte blade nagyon szar nem ajánlom csak szívni fogsz vele !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!