Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem árulnak egyes...

Miért nem árulnak egyes telefonokat többé?

Figyelt kérdés

Bementem a T-mobileba, hogy vegyek egy Samsung S8500 (wave1-et) és mondták, hogy ez már kifutott termék.

Nem árulnak ilyet többé mert csak a Wave2-et árusítják

(ami sokkal rosszabb -.-)Megjegyzem, igényes vagyok, más nem kell. Még rendelni sem lehet.

Szerintem ez csak nekik lenne jobb ha náluk venném a telefont mert ezzel őket gazdagítanám.

Azt megértem, hogy ilyen régi tégla fonokat nem árulnak, de vadiúj (1 éve gyártják csak) egyik legjobb telefont miért nem azt sehogy sem tudom felfogni.

Miért van ez?

2011. júl. 18. 16:13
 1/4 anonim válasza:

Esetleg kártyafüggetlenül megveheted műszaki áruházban vagy GSM boltban, azoknak mindig szoktak lenni régebbi modellek is.

Egyébként szerintem is hülyeség hogy csak x ideig árulnak egy szériát, de hát sajnos ez van. :S

2011. júl. 18. 16:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Néztem GSM boltba, holnapra le is tudnák hozatni. Csak T-mobileba azért lett volna jobb mert kedvezményesen megtudtam volna venni + részletfizetés. Így meg csak drágán vehetem meg. :(
2011. júl. 18. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért rosszabb a waveII mint a wave 1?
2011. júl. 18. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
En igy jartam a Defy-vel Romaniaba,itt mar nem arulnak defy-t... Wave1 meg van eleg.
2011. júl. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!