Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A keleti pályaudvar környékén...

A keleti pályaudvar környékén hol árulnak lopott telefonokat? (A kérdés komoly! )

Figyelt kérdés

A kérdés teljes mértékben komoly!!!

Ellopta egy ember a telefonom, és megtudtam, hogy az illető a keletire viszi eladni őket.... megpróbálnám visszavásárolni, ha tényleg ott adták el valakinek...

Szerintetek a keleti melyik részén érdemes keresnem a "lopott telefonokat" ??

Én csak az aluljárót meg a pályaudvart ismerem, de telefonokra nem emlékszem....

Mennyire veszélyes hely? Menjek egyedül? (22év/F/95kg/195cm)

2010. nov. 5. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég termetes gyerek vagy, de egy havert minimum vigyél magaddal (Akármi miatt). És holnap szerintem nézzetek körül a keletin, 1-2 óra alatt belehet járni az egészet, nem megy rá egy egész napotok, és ha már GOFRIS láttok, telefonos is tuti van.
2010. nov. 5. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:

A hétvégi piaci részlegre gondolsz? Vagy hétköznap hol??

Helyileg nemtudom, merre induljak majd...

2010. nov. 5. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
h*lyevagyok, verseny utcai már bezárt...
2010. nov. 5. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 20as megállóból mész be oldalt, ott valami "bazársor" van bent, ahol van egy gsm bolt is, ha jól emlékszem.
2010. nov. 5. 20:23
 5/6 bp1985 ***** válasza:
A Keleti mellett van az arzenál, vagy mifene. Ott van 1 gsm-es. Ha onnan elindulsz a Verseny utcai piac felé, ott is van 1.
2010. nov. 5. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz!
2010. nov. 5. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!