A keleti pályaudvar környékén hol árulnak lopott telefonokat? (A kérdés komoly! )
Figyelt kérdés
A kérdés teljes mértékben komoly!!!
Ellopta egy ember a telefonom, és megtudtam, hogy az illető a keletire viszi eladni őket.... megpróbálnám visszavásárolni, ha tényleg ott adták el valakinek...
Szerintetek a keleti melyik részén érdemes keresnem a "lopott telefonokat" ??
Én csak az aluljárót meg a pályaudvart ismerem, de telefonokra nem emlékszem....
Mennyire veszélyes hely? Menjek egyedül? (22év/F/95kg/195cm)
2010. nov. 5. 19:01
1/6 anonim válasza:
Elég termetes gyerek vagy, de egy havert minimum vigyél magaddal (Akármi miatt). És holnap szerintem nézzetek körül a keletin, 1-2 óra alatt belehet járni az egészet, nem megy rá egy egész napotok, és ha már GOFRIS láttok, telefonos is tuti van.
2/6 A kérdező kommentje:
A hétvégi piaci részlegre gondolsz? Vagy hétköznap hol??
Helyileg nemtudom, merre induljak majd...
2010. nov. 5. 19:06
3/6 A kérdező kommentje:
h*lyevagyok, verseny utcai már bezárt...
2010. nov. 5. 19:06
4/6 anonim válasza:
Ha a 20as megállóból mész be oldalt, ott valami "bazársor" van bent, ahol van egy gsm bolt is, ha jól emlékszem.
5/6 bp1985 válasza:
A Keleti mellett van az arzenál, vagy mifene. Ott van 1 gsm-es. Ha onnan elindulsz a Verseny utcai piac felé, ott is van 1.
6/6 A kérdező kommentje:
kösz!
2010. nov. 5. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!