Kb mennyi egy mamóriakártya bolti ára?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 17:06
1/8 anonim 

válasza:

attól függ hány gb-os
de kb olyan 2000-2500 környékén van
2/8 anonim válasza:
nyilvan okostelefonba kell. Ha igen akkor erdemes 16 gb ost venni, ami kb 8200 ft
3/8 anonim 

válasza:

Én csütörtökön vettem egy Kingston 32GB-sat 17ért
4/8 OneLike válasza:
hát nekem barátom 3000-ér vette, de ez szerintem boltonként változó
6/8 anonim 

válasza:

"Kb mennyi egy mamóriakártya bolti ára?"
De miért nem egy boltban nézed meg?
7/8 anonim 

válasza:

"attól függ hány gb-os"
Meg attól is, hogy class4-es esetleg class10-es kártya.
Ha valaki sok alkalmazást futtat memóriakártyáról, jobban jár a class10-el, még ha drágább is.
8/8 anonim 

válasza:

Géesemekben is érdemes nézelődni. Általában össze van náluk gyűjtve kis dobozkában egy jó adag memóriakártya -csomagolás nélkül. Jóval a rendes bolti áron alul adják őket. Egyszer bementem két különböző GSM-be megkérdezni, hogy hogy-é adják-é a 8 gigásat -miután megvettem a HQ-sat a "rendes" boltban 10000-ré"-, mire azt mondta a pasas, hogy 2500 (amott is occó volt). Na megéri kockáztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!