Nokia N9-nek kb. mennyi lesz az ára?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 20:01
1/5 anonim 

válasza:

16GB~125.000Ft 64GB~142.000Ft +ÁFA
2/5 anonim 

válasza:

konkurencia még mindig jobbat ad ennyiért... pl htc sensation, galaxy s2
3/5 anonim 

válasza:

(Miért is jobb egy SGS II? Lassan ugyanolyan fanatikusan beszélnek róla, mint az iPhone-ról. Nekem pl. SE arc jobban bejön, de ez szubjektív, nem láttam különbséget a 2 telefon sebessége között, de valószínűleg tényleg a 2 magban van a jövő.)
Az N9 szerintem egyedi, úgyhogy nem lehet összehasonlítani androidos telefonokkal, lehet, hogy valakinek éppen a MeeGo lesz az ideális rendszer. Ha pedig tényleg futtat majd .apk kiterjesztésű fájlokat, az süti lesz :)
4/5 anonim 

válasza:

mert az nem a 2 éves hardvert vonultatja fel, 1080p-be vesz fel videót, 12mp-s kamerája van, 4,3 inches super amoled +-a, nem sima mezei amoled, mint az N9-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!