Idojárás kikapcsolasa androidon? (veszi a penzt)
Figyelt kérdés
LG P350 Optimus me rol van szo. Allandoan felmászik netre kerdezésem nelkul. Megtudnátok mondani h kapcsoljanm ki? Koszi2011. júl. 15. 10:18
2/10 anonim 

válasza:

A beállításoknál is kell lennie valaminek, kapcsolatoknál. Igaz nem tudom LG-nél hogy van pontosan.
3/10 anonim 

válasza:

Bekapcsológomb nyomva tartása -> adathálózat üzemmód deaktiválása
4/10 A kérdező kommentje:
koszi. Bealitasoknal internetnél mindent tiltottam kiveve wifit :D Elég pofátlanság h kérdés nelkul szedi a pénzt es nem is keveset
2011. júl. 15. 10:54
5/10 A kérdező kommentje:
Adatkapcsolat engeélyzése /mobilhálozatzon keresztul. Ezt tiltottam le remélem jo lessz. Mindenkinek ment a zold kéz
2011. júl. 15. 10:55
6/10 anonim 

válasza:

nem a magyar csórókhoz lett írva a rendszer...a fejlett országokban még a csöveseknek is van mobilnete
7/10 A kérdező kommentje:
na ja. Voltam Miamiba es minden masodik niggernek iphonja volt :D
2011. júl. 15. 11:05
8/10 anonim 

válasza:

jaja. ott is ugyanennyibe kerül az iphone, csak ott nem tartják ilyen drágának mert van pénzük :D de elvileg kiad az apple egy olcsóbb iphone-t majd a csóró országok számára.
9/10 A kérdező kommentje:
Valamennyivel olcsobb. En cserediák voltam amerikaba es egy olyan csaladnál voltam akinek saját kis repuloje volt es minden hetvegen mentek valahova vele. Jo persze amerikaba se mindenki gazdag de azert jobb az élet ott SZERINTEM
2011. júl. 15. 11:11
10/10 anonim 

válasza:

nem csak szerinted :) ez egyértelmű tény, hogy ott jobb élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!