SE Xperia X8 vagy LG Optimus GT540?
Figyelt kérdés
Előnyök? Hátrányok?2011. júl. 15. 03:28
1/4 anonim válasza:
Nagyjából ugyanannyit tud a két készülék hardvelileg...
De a x8-nak 16 millió színű a kijelzője...míg a gt540-nek 262-ezer.És ez a különbség nagyon is érezhető.
Amúgy nekem is ez volt a dilemmám pár hónapja,de x8-az választottam.Gt540 van az egyik haveromnak is,és meg kell hagyni hogy az x8 kijelzője sokkal szebb képet ad mint a gt540-é...És a op.rendszer is sokkal gördülékenyebben fut rajta.
Örülök,hogy akkor x8-at vettem.
Szóval szerintem mindenképpen x8.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. júl. 15. 18:30
3/4 matekid 

válasza:

X8, a hardver jobb,és stílusosabb fón is :)
4/4 anonim 

válasza:

X8. Az LG-nek rezisztív kijelzője van, az x8-nak meg kapacitív. Nálam emiatt az LG alaból kizárva. (nem érintésre hanem nyomásra reagál a rezisztív, nem úgy mint a kapacitív és más tárgyakat is érzékel ha azzal nyomod. Azt hiszem ez azt jelenti hogy nem hőérzékelős :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!