Melyik memoriakártya tipust ajánljátok?
Figyelt kérdés
vennék a htcm-be egy 32gb-os micro sdhc-kártyát csak nem tudom hogy milyen márkát vegyek!
kingstone, memorette,A-data, candisc ???
kb egy árban vannak,de a sebességét nézve a memorette viszi a pálmát class 10-el a többi csak class 4es.
2011. júl. 14. 20:11
1/13 anonim válasza:
Class4 bőven elég, azt se használja ki. Én ilyen cuccokban a Kingstonra esküszök, rengeteg van, mind hibátlan, még 8 év után is.
2/13 A kérdező kommentje:
ja én is a kingstonra esküszöm, de most találtamm kingtone 32gb micro sd hc calss 10est.a calss 4es és a 10es között kb 2-3e ft külömbség van, szerintem ha lehet akkor miért ne.amugy meg annyi uj vacak van mostanság hogy azt se tom mi-mi.
2011. júl. 14. 20:32
4/13 anonim válasza:
2-3 ezer forintot szerintem nem ér meg a különbség, mikor 4-ért már 8 gigás kártyát kapsz, olvasóval...
5/13 anonim válasza:
@Jolinar: Ez szép és jó, de 32 GB-os kártyáról van szó :)
6/13 anonim válasza:
Tudom, épp ezért mondom. Az, hogy feleslegesen gyorsabb, majdnem egy 8 gigás kártya árába kerül.
7/13 anonim válasza:
Nem feleslegesen gyorsabb...
Az én telóm látványosan gyorsabb lett mikor cseréltem a 4-est egy class 10-re.
9/13 anonim válasza:
Sokat számít, hogy class4 vagy class10, leginkább akkor, ha pl. a kártyára vannak áthelyezve alkalmazások. Ilyenkor tényleg látványos is lehet a különbség. De akkor is látszik, ha egy alkalmazás a kártyára írja vagy onnan olvassa a cuccait.
Ha valaki csak zenehallgatásra vagy videók nézésére használja akkor elég a class4 is.
10/13 A kérdező kommentje:
32gb micro sdhc rendes memoriakártyárol van szó nem olvasorol!!! amugy is kártyaolvaó tiszen ezrekért?? :D na nemár. köszi a sok válasszt döntöttem! üdv
2011. júl. 15. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!