Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt már ilyen hívásod? Mi...

Volt már ilyen hívásod? Mi ez? Féljünk? Mit tehetünk?

Figyelt kérdés

Férjem új előfizetést vett és a telefonszáma véletlenül nem lett titkosítva. az alábbi számról jött tegnap egy hívás este:

+3618154311

látszólag akár budapesti szám is lehetne, magyaroszági előhívónak tűnt és ugye egyes a körzetszám. és várunk is a napokban pesti számról hívást.

ő dolgozott, nem tudta felvenni. mondtam neki ma mnagy naívan, hívja vissza a számot, hátha az, akiét várjuk. felhívta és angolul beszéltek a vonalban, már ebből rosszat sejtek. :-((( ő nem tud angolul én meg már nem mertem újra hívni. tudakozókban nincs meg a szám. googleba rákeresve Corpus Christi TX, azaz Texas jött ki. szerintetek most akkor lenyúlták és lenyúlják a számláját? vagy ez nem olyan "szektás" hívás lesz? mi volt ez? halootatok már ilyesmiről, erről a számról vagy hasonlóról?

2011. júl. 14. 13:20
1 2
 11/15 Kriszti19920102 válasza:
Nálam úgy volt hogy 3 napja felhivott, 1 másodperc mulva lerakta, majd másiknap is ugyanez, utána már fel sem vettem.Több barátomat,ismerősömet is zaklatja.valaki azt mondta hogy:
2011. aug. 13. 16:11
 12/15 Kriszti19920102 válasza:

erre vigyázni kell mert nekem is volt ilyen és ez a játék arra megy hogy feltörjék a kártyát.

ugyhogy többet senki se vegye fel neki se ezt se ismeretlent.ki tudja mi történik vagy mekkora számlát csinál.elöször nekem is pesti számnak tünt de egy számmal többet mutatott szoval vagy amerikai, vagy valami számitógép, amit beprogiztak hogy döljön a zsé..énis tartok ettöl, ismeretlennek ezentul fel sem veszem..

2011. aug. 13. 16:14
 13/15 Kriszti19920102 válasza:
vagy pedig feljelentést kell tenni zaklatás miatt,mondjuk az elkövetőket lehet hogy nehezen találják meg mert ezek sztem minden nyomot eltörölnek..
2011. aug. 13. 16:16
 14/15 anonim válasza:
Engem is próbált hívni ez a szám már 2x is, de nem voltam telefon közelben, ismeretlenül pedig nem akartam visszahívni. A fejleményekre kíváncsi vagyok, hogy ki/kik lehetnek ezek. Viszont a +36-os hívószám miatt magyarnak kell lennie, illetve ez pontannyi szám, mint amennyi egy pesti vezetékes, így valószínűleg az is.
2011. aug. 14. 19:50
 15/15 anonim válasza:

Újabb áldozat. Engem is felhívtak erről a 06 1 6884100-ás számról. Felvettem. Egy öreg nénike újságolta nekem nagy boldogan, hogy "nekem szól az ajánlat". Kérdezte, hogy tudunk-e beszélni. Mondom, tudunk. Erre: "Mikor hívhatom vissza, hogy megbeszéljük? Holnap otthon lesz? Hány óra után hívhatom? 4-5 óra után?" Mondtam, hogy hát 4 után felőlem telefonálhat bármelyik nap. Aztán elbúcsúzott és letette. Ez tegnap volt, azóta még nem keresett újra.

Kapjuk el együtt a csalókat!

2013. márc. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!