Volt már ilyen hívásod? Mi ez? Féljünk? Mit tehetünk?
Férjem új előfizetést vett és a telefonszáma véletlenül nem lett titkosítva. az alábbi számról jött tegnap egy hívás este:
+3618154311
látszólag akár budapesti szám is lehetne, magyaroszági előhívónak tűnt és ugye egyes a körzetszám. és várunk is a napokban pesti számról hívást.
ő dolgozott, nem tudta felvenni. mondtam neki ma mnagy naívan, hívja vissza a számot, hátha az, akiét várjuk. felhívta és angolul beszéltek a vonalban, már ebből rosszat sejtek. :-((( ő nem tud angolul én meg már nem mertem újra hívni. tudakozókban nincs meg a szám. googleba rákeresve Corpus Christi TX, azaz Texas jött ki. szerintetek most akkor lenyúlták és lenyúlják a számláját? vagy ez nem olyan "szektás" hívás lesz? mi volt ez? halootatok már ilyesmiről, erről a számról vagy hasonlóról?
Bocs, kicsit tényleg kusza lett!
Egyszeri volt erről a számról és pár napja +3616884100-ról is jött egy hívás. csak azóta, mióta a szám előfizetéses és titkosítva csak a mai naptól van. mármint a mi számunk.
A kérdésben szereplő számot visszahívtuk, mert mi is azt hittük, pesti szám, de a jelek szerint nem az, ha angolul beszéltek a vonal másik végén. mégegyszer meg már nem merjük felhívni, lehet, így is egy vagyon lesz az a pár másodperc is.
googleba beírva pedig Texas államhoz tartozó Corpus Christi-ből származó telefonszámnak hozta ki mindkettőt. lehetséges ez? vagy valamit félreértelmezünk hirtelen ijedtségünkben? esetleg írjátok be ti is a google-ba a számokat... nem tudom. remélem, csak mi értjük félre, egyikünk se olyan jó angolos, hogy akár a honlapról kiderítsük, miről lehet szó, de kalózhívás gyanús a dolog...
a mai napig nem derült ki, ki vlt a hívó, iletve kik voltak. gyanús, hogy valami magánnyugdíjpénztári beszervezős dolog
az biztos, hogy budapesti a szám és asszem valami olyasni volna lehet (legalábbis az alapján, amit mondanak), hogy csak ő tud hívni, te őt nem, olyan mint a noreply@-os email címek, ha jól sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!