Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telót vegyek...

Milyen androidos telót vegyek MAX.60 ezerért?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:59
1 2
 11/17 Neox válasza:
Csak annyit fűznék hozzá hogy aki okostelefont vesz és tényleg használni akarja (necsak telefonnak, pl webböngészés)akkor minimum kritérium a minimum 800-képpont széles kijelző. Ez alapján csak a Motorola Defy ill a ZTE Blade marad 60E HUF alatt. A Galaxy ACE az egyik LEGSZEBB okostelefon amit láttam de a kijelzője kis felbontású és roppant bosszantott hogy egy weboldalt nem lehet folytonos nagyítgatás nélkül elolvasni. AZ ACE tulajok nem is tudják milyen lehet pl Defy-n olvasgatni a www.gyakorikerdesek.hu -t ..:)
2011. júl. 16. 08:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Én Ace tulaj vagyok még is tudom milyen azt olvasni defy-n :P. Csak hogy nem az a minimum kritérium. Az Ace-t tesztelését sokszor láttam már hogy úgy fejezik be: Egy átlagos okostelefont használó ( vagy akarót írnak óda) ember igényeit tökéletesen kielégíti pl: Techneten a teszteléskor is odaírták ezt.
2011. júl. 16. 10:09
 13/17 anonim válasza:
Galaxy Ace felső közép kategóriás telefon hát a Defyröl ezt már nem mondanám el
2011. júl. 16. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
sonyt ne vegyél. sztem ha olyan helyen dolgozol ahol el kell hogy érjenek de veszélyes munka ak defy ha nem akkor Ace
2011. júl. 18. 17:37
 15/17 anonim válasza:
Szerintem ha van telefon előfizetésed, akkor megéri hűségidővel mobilt venni. 2év a hűségidő, és ha csak nem vagy divat párti, és nem fogod 2havonta lecserélni a mobilod, akkor a szolgáltatód oldalán válassz adott előfizetésedhez mobilt, mivel így sokkal olcsóbb. Nekem van előfizum, de még nem vettem hozzá mobilt. Mivel Telenoros vagyok, ezért csak a Telenor palettájából tudok választani, és adott pénzért ACE vagy Wildfire S jöhet számításba. Mind a kettő mobil 2 évvel az én előfizumra kb35ezer. Miért fizetnék dupla árat egy független telóért? Szerintem első körben a szolgáltatód oldalán nézz körül, hogy milyen telefonok vannak, és a 60ezer forintig kategóriában ki fog dobni 2 max 3 telefont, és összehasonlító tesztek alapján (vagy itt megkérdezed) már könyebb lesz eldönteni mi a jó választás.
2011. júl. 20. 07:53
 16/17 Rachel Green válasza:
Wayteq- ZTE libra aug 1vel jelenik meg és 44900. a párom aki informatikus, ő is ilyet fog venni. :)
2011. júl. 21. 08:03
 17/17 anonim válasza:
A ZTE Libra egyértelműen ZTE Blade telefon finomított változata. Ár / Érték arányában egyértelműen 10/10 es, azaz ebben a kategóriában ez a legolcsóbb készülék, viszont sokat nem érdemes tőle várni, egyébként már megjelent, az árgépen már fent van. Ha 600mhz proci, elég a 3mp kamerájával, akkor tuti jó választás, de egy "viszonylag fiatal" márkát én nem javasolnék, inkább egy kiforrottabb gyártót válassz.
2011. júl. 21. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!