Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace nektek is...

Samsung Galaxy Ace nektek is 1 nap alatt lemerül?

Figyelt kérdés
1 hete vettem az enyémet. A bluetooth-t, wifit, gps-t direkt kikapcsolom mindig a 3g-vel együtt, hogy ne fogyassza az akkut, még a fényerőt is levettem a legalacsonyabbra, és így tegnap este 11-kor levettem töltőről, direkt nem nyúltam hozzá utána és másnap délben ránézek már egy negyed hiányzik. Felmegyek Facebbokra vele és 2 perc alatt kb. már a felénél van az akku. Csak nálam van ez? Szerintem, ha valaki ilyen telefont vesz, akkor nem dísznek veszi, hanem hogy használja mindenre.
2011. júl. 12. 00:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Az automatikus szinkronizációt is kikapcsoltam. Amiket nem használok alkalmazásokat meg direkt külön mindig bezárom a Feladatkezelővel, hogy véletlenül se fusson a háttérben.
2011. júl. 12. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugye akkor túloztál, hogy 2 perc alatt felére ment le az aku? mert akkor vidd a szervizbe! Egyébként nekem is ez van, ez természetes egy ilyen telónál
2011. júl. 12. 03:43
 3/4 anonim ***** válasza:
1 nap alatt merül le nekem is de ha én megyek fel a facebookra akkor nekem alig vesz le. De amúgy reggeltől estig nyomogatom és estére mindig 20%-30% körűl marad az aksija. De sokat netezek és sokat játszok, főleg hogy a gépemen gyakran rossz a net.
2011. júl. 12. 08:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Az túlzás volt persze, hogy 2 perc alatt lemerül. Ma miután levettem a töltőről este 6 fele, kb. össz. fél órát használtam: facebook, net wifiről, játék stb. Most 86%-on van. Ahhoz képest nem olyan rossz. Tegnap egy fórumban, ahol ugyanezzel a témával foglalkoztak, egyik ember azt írta, hogy eleinte neki is ilyen hamar merült le az Ace-e, de 1-2 hét után meg, mintha "megjavult" volna és már tovább bírja. Remélem, nekem is így lesz, főleg, hogy leszedtem hozzá egy Android Booster nevű progit, ami pont az akkuhasználatot felügyeli.
2011. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!