Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Na, most mit csináljak?

Na, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szó szerint "meg vadult" a telefonom...

Ma voltam ilyen buliba és meg szerettem volna nézni a képeket amit készítettem, és amikor elővettem akkor minden hová kattintott csak oda ahová szerettem volna nem, megnyitott minden fájl-t meg minden... Aztán kivettem az aksit, és amikor újra bekapcsoltam és kérte a pin kódom akkor össze-vissza kattingatott magától...

Barátnőm is volt ilyen helyzetben, ugyan ilyen telefonnal és azt mondta hogy párszor megütötte a tenyerével aztán rendbe jött... Én is ezt tettem de semmit sem javult...

Valaki tudna segíteni?? Kérem!!

Telefon: Samsung S5230

Előre is köszönöm!

14.L

2011. júl. 10. 23:42
 1/9 A kérdező kommentje:
jaaj most meg a puk kódomat kéri, azt meg nem tudom, ez a kártya már annyira régi a papírokat meg nem találom... :(((
2011. júl. 11. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
menny be a T-mobile/Telenor/Vodafone-hoz és kérd kia a puk kódodat
2011. júl. 11. 00:22
 3/9 A kérdező kommentje:

de nincsenek meg a papírok!!

azok nélkül is megmondják?

2011. júl. 11. 00:44
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Ezt hívják szériahibának. Kijelzőcsere. Ha még garanciális, akkor bemész oda, ahol vetted, igazolod magad, és kérsz egy új garancialevelet. Vagy felhívod a samsungot, és megkérdezed, hogy mit lehet tenni. Elvileg imei alapján meg tudják nézni, hogy garanciális e még. Megcsináltatod, eladod, és veszel helyette egy telefont.
2011. júl. 11. 00:52
 5/9 Kovács János Balázs ***** válasza:
Vegyél másikat.
2011. júl. 11. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon szar telefon még akkor sem lehet jót mondani róla ha semmi baja nincsen...
2011. júl. 12. 05:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ott cseszted el hogy ilyen telefont vettél.
2011. júl. 13. 12:14
 8/9 A kérdező kommentje:
nem szeretném kidobni, újat venni ugyanis karácsonyra kaptam...
2011. júl. 13. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
De nem érdemes megcsináltatni mert egy SZAR...!!
2011. júl. 13. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!