Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kezdik felváltani a WP7-es...

Kezdik felváltani a WP7-es telefonok az Androidos készülékeket?

Figyelt kérdés
Egyre többet látni belőlük. Szerintetek ez fogja felváltani az androidot? Vagy ezek csak tesztelések, hogy mennyien vesznek? Ha beválik, akkor már csak olyanokat gyártanak?
2011. júl. 10. 16:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Khm, ha engem hülyézel, akkor ok nélkül teszed, mivel nekem is volt symbianos érintős telóm, de 1 fos volt. Az iOS gyorsaságával meg lenne 1-2 dolog, amivel nem értek egyet. :)
2011. júl. 11. 18:42
 12/16 Kovács János Balázs ***** válasza:

Végül is lehet, hogy nem tudok semmit. Nekem sose volt gondom a symbiannel. Amúgy mobilműszerész a szakmám, tehát értek hozzá. Emberi hülyeség? Ennyi hülye ember nincs.

Az APPLE szakembereit senki sem vonja kétsébe, csak egy kicsit körül kellett volna nézni a piacon mielött kidobunk egy drága telefon mms, bluetooth és normális gps nélkül. Most használok egy HTC Desire HD-t. A kezelőfelület valóban sokkat látványosabb, de nem tud többet mint egy Nokia. Az Iphonenak még egy normális kezdőképernyője sincs. Az egyik mobilszolgáltató előszőr kb.13 okot vonultatott fel, hogy miért nem kivánja forgalmazni azt sz...rt.

Amúgy az összes gyártó a Nokia szabadalmaiból él a mai napig. Az Android gazdája csak azért nem adta át a Nokiának a rendszert használatra mert félt, hogy jobbat csinál. Amúgy ezt egy magyarországi dolgozótól hallottam.

Ki nem ért hozzá kisapám?

2011. júl. 11. 18:58
 13/16 Kovács János Balázs ***** válasza:
UI: Ja és senkit nem akarok meggyőzni csak a tényeket közlöm. Tojok más véleményére.
2011. júl. 11. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:

18:42

Nem téged hülyéztelek.

"z Android gazdája csak azért nem adta át a Nokiának a rendszert használatra mert félt, hogy jobbat csinál"

Micsoda? Nem az Android nem "adta át" a Nokianak a droidot, hanem a Nokia nem volt hajlandó fizetni érte, mert azt hitte a symbian-nal lépést tud majd tartani.

Az iPhone mms meg bluetooth meg egyéb hiányosságai meg már pótolva vannak, a régi iphone-okba nem voltak csak ilyen alapvető dolgok, de én nem is a régi iphone-ról beszéltem, hanem mondjuk a 4-ről.

És igenis rengeteg hülye ember van, sokkal többen vannak a hülyék, de itt mondjuk nem is a hülyékről van szó, hanem a hozzá nem értőkről, akik azt hiszik, hogy Nokia és akkor az minőségi, mert 10 éve még jó volt.

Android nem tud többet, mint a Nokia? Ez lehet, de kevesebbet sem, és cserébe gyorsabb, nyitott, ez elég fontos, apróságnak meg ott van a dizájn, ami kevésbé fontos, de mivel nem megy a többi funkció kárára, ezért nyugodtan lehet pozitívumként említeni.

2011. júl. 11. 20:07
 15/16 Kovács János Balázs ***** válasza:

Mindegy ez egy meddő vita. Mindíg is az lesz. Úgysem lehet senkit sem áttéríteni a "jó hitvallásra", egyik oldalról sem.

Meglátjuk a WP7-es illetve a MeeGo platformra mit mondtok majd.

2011. júl. 12. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

WP7 egy jó rendszer, az sem tökéletes, de olyan nem is létezik.

MeeGo-ról nem sokat tudni, de állítólag az is elég elmaradott lesz 2011-hez képest, bár a symbian-nal azért újabb.

2011. júl. 12. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!