Kezdik felváltani a WP7-es telefonok az Androidos készülékeket?
Kíváncsiságból, te hülye vagy, vagy csak nagyon fiatal?
Sosem fog monopol helyzet kialakulni, és az sem valószínű, hogy rövid időn belül több fogyna belőle, mint Androidból.
Android előnye, hogy olcsó és drága telefonokon is használható, gyors, okos rendszer, WP7 is jó, de pl. a kinézete sokak szerint ronda, stb.
Viszik még, mert a 3310-es szinte túlélő készülék volt, s ahhoz viszonyítják, de igaz, nem mindenkinek kell Androidos készülék. Igaz, WP7-es telók tesztvideóját nem néztem még, majd később. :D
Csak egyre többet adnak ki mostanában belőlük.
Igaz, most elég népszerű az Android, s egy darabig az is marad.
Annak ellenére, hogy szar a symbian, még mindig Nokia érintős telóból adják el a legtöbbet, mivel hülyék az emberek.
És Android azért fogja átvenni a vezetést, mert a symbian szar.
De az Android jó, és ha valami jó akkor azt kevésbé fogják otthagyni az emberek.
És lehet, hogy a WP7 is változik majd (pontosabban majd kijön egy teljesen új WP), de az Android is.
Főleg, hogy google mobil, és a google mindenhol ott van, és minden szart bele tud integrálni az androidba.
Nokia nem tud semmit, hülyék az emberek, nem értenek hozzá, ezért piacvezető.
És nem csak úgy írogatok, hogy szar a symbian, tapasztalatból tudom.
2-3 éve első érintős telóm symbian volt, hihetetlen szar volt, most meg apámnak van symbianos telója, és egyszerűen fos. Gombos telóra még mindig az a legjobb, de gombos telefon az 2011-ben már nem számít.
iOS csak marketing? Nem vagyok egy Apple fanboy, de az Apple rendszerei a legstabilabbak, leggyorsabbak, legjobban optimalizáltak, az iOS és a Mac OS is.
Már más témánál is láttam, hogy valami Nokia baromságot írtál, szóval szólok: ne védd a Nokiat.
Ezen az oldalon a többség tudja, hogy egy fos, és őket nem fogod tudni meggyőzni (mivel értenek hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!