Mennyibe fog ez nekem kerülni?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy van egy telefonom: Nokia XPress Music 5130c-2! Kék színben! És hát kb 1,5 éves ez a telefon és szeretném megcsináltatni, mert hát elég sok kopás érte és pár lámpa is kiégett plusz most kezdem észre venni, hogy valami érintkezési hibája van! És a menügombot is szeretném kicserélni mert lekopot róla a szíbn, meg az egyéb karcolásokat kijavítani meg azokat a hibákat amik akkor keletkeztek amikor elejtettem a telefont! Egyszer volt olyyan, hogy zenét hallgattam a telefon a CIBZÁROS zsebemben volt és kiesett onnan és vagy 50m repült közben erősen a földhöz csapódva néha! erősen Meg kéne rá egy új hátlap, és slehetséges, egy szoftverfrissítés szükséglete is! HA JÓL TUDOM most a: 7.95 verziójú szoftver fut rajta! Meg a kontakt hiba javítása is kellene! a kiégett lámpák alatt azt értem, hogy vagy az oldalsó villogó panelek égtek ki vagy pedig az is kontakt hiba!2011. júl. 9. 08:39
1/3 anonim 

válasza:

Ez annyi sebből vérzik, hogy olcsóbb és egyszerűbb lenne egy új telefont venned.
Erre nem csak, hogy komplett új ház kell, hanem a kontakthiba miatt (ha egyáltalán javítható) a ház árán (pár ezres, 5 körül mozog) sokat ráfizethetsz. Nem hinném, hogy 10 alatt megúszod, annyiért már androidost kapsz előfizetéssel.
2/3 A kérdező kommentje:
De még garanciás 2012.04.09 15:46 percig és 56 másodpercig! A szoftverfrissítés is most volt olyan 2-3 hónapja azt mondták, ha már nem garanciás akkor 3500ft lett volna de mivel garanciás ezért ingyen megcsinálták!
2011. júl. 9. 08:56
3/3 bp1985 

válasza:

15:46 percig és 56 másodpercig! :):):):):):) Ilyet te hol hallottál, hogy óra-perchez van kötve a garancia?
Ezek nem garanciális feltételek, mert az ütésre nem vonatkozik. A világítás az gari, de az, hogy dobálod, az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!