Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintőképernyős mobilt...

Milyen érintőképernyős mobilt vegyek ki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy 9 évesnek előfizetéses telefon, ráadásul 50 000-res kezdőrészlettel??? Hova süllyedünk még???

És szakértő? Nyilván egy fiatal zseni aki 14 éves korára diplomával fog rendelkezni... a meg nem értett fiatalság :D :D

Ha szakértő lennél, nem lenne nehéz felmenni a szolgáltatók honlapjára és körülnézni...

2011. júl. 29. 12:38
 12/13 A kérdező kommentje:
És a Nokia 1600-nál szarabb mobilt soha a büdös életben nem láttam!
2011. aug. 3. 15:27
 13/13 A kérdező kommentje:

Aki ezt írta hogy:

Egy 9 évesnek előfizetéses telefon, ráadásul 50 000-res kezdőrészlettel??? Hova süllyedünk még???

És szakértő? Nyilván egy fiatal zseni aki 14 éves korára diplomával fog rendelkezni... a meg nem értett fiatalság :D :D

Ha szakértő lennél, nem lenne nehéz felmenni a szolgáltatók honlapjára és körülnézni...

annak üzenem : én már többszáz programot létrehoztam mobilba is, meg számítógépbe is.

A linket elmondanám az egyik programhoz, de előbb kólintsátok meg az agyatokat, és térjetek megatokhoz.

Telefonszámaim :

+421940710522

+421915427855

E-mail:

p.penita@citromail.hu

2011. aug. 3. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!